Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.676
- 109.806
- 4.878
üstat onu gördüm ama hala açıklanmadı ona şaşırdımtff syafasında yazıor herifin fransaya transfer olduğu ahburt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstat onu gördüm ama hala açıklanmadı ona şaşırdımtff syafasında yazıor herifin fransaya transfer olduğu ahburt
teklif yapmamışız diyorlarBu yönetim eger kuzeyden 19 yasinda adami alamiyorsa gitsin kumda oynasin
Yangel Herrera'yı yoklayan Sarı Kırmızılar, bu transferi gerçekleştiremezse B planı olarak Düzgit Herrera'yı yoklayacakmış. (ckstatistic)
ulan bi yağmur yağdı hava kırıldı ya üşüdüm çorap giydim
![]()
kasımpaşaya transfer olduktan 6 ay sonra bonservisle alacağımız bu oyuncunun adı nedir?
Genelde @Sergen Zeren rtaş atardı böyle şeyleri o sandımulan bi yağmur yağdı hava kırıldı ya üşüdüm çorap giydim
![]()
Yangel Herrera'yı yoklayan Sarı Kırmızılar, bu transferi gerçekleştiremezse B planı olarak Düzgit Herrera'yı yoklayacakmış. (ckstatistic)
Aynen aslında her sene takip ettiğimiz ve almak istediğimiz adamlar tam taraftarın istediği profiller ama çoğu zaman yönetim alamayıp hep son alternatiflere kaliyoruzÇok iyi sezon geçirdi. Krunic nispeten az oynadı aslında tam bizlik adam.
Olur hiç farketmez.Hem de hauge yazılı hediye ederim direktBanaaaaa
![]()
Óscar Cabezas - Oyuncu profili
Óscar Cabezas ➤ 1 Oca 2026'den beri kulüpsüz ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 50 bin € ➤ * 22 Ara 1996, Tumáco, Kolombiyawww.transfermarkt.com.tr
postacı ünsal demiş@Mehmet Eroğlu
sayın modum gereğini yapınız
Bu heybetli arkadas kim
Kaptım formayı çok şükürOlur hiç farketmez.Hem de hauge yazılı hediye ederim direkt
Bu heybetli arkadas kim