- 2 Temmuz 2011
- 140.185
- 60.264
- 5.628
Haluk yurekli fena degil,gecen sezon son gunler 2-3 oyuncu daha gelyo diyen oydu sanirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav Trezeguetin 44 milli maci var.
AynenHaluk yurekli fena degil,gecen sezon son gunler 2-3 oyuncu daha gelyo diyen oydu sanirim.
neymar marcao bağlantısı ne ki
Gabriel Magalhaesinde 44 milli maci var demi
Giderler f.a.’e ye dertlerini anlatirlar sorun olacagani sanmiyorum
Can neden 2 hesap kullaniyorsun Hadi ikinizde BeLhandayi seviyonuz anladikta senin yorumlarinda diger canin yorumlari gibi bu kadar benzerlik olmaz Millet oyuna yan car kasiyor sen Burayaİlk maçında küfür edersiniz
Degisikmisin sen?marcaodan kurtulmusuz ha super haber. bir de ustune uc bes kurus bonservis alırsak super olur. bir sefer de biz kazık atan tarafta olalım.
Kimsenin yan hesabı falan değilim.. Can benim ikinci ismim ve onu kullanmak istedim ve fark ettim ki buradaki bütün Can'lar Belhanda'cıCan neden 2 hesap kullaniyorsun Hadi ikinizde BeLhandayi seviyonuz anladikta senin yorumlarinda diger canin yorumlari gibi bu kadar benzerlik olmaz Millet oyuna yan car kasiyor sen Buraya![]()
Kimsenin yan hesabı falan değilim.. Can benim ikinci ismim ve onu kullanmak istedim ve fark ettim ki buradaki bütün Can'lar Belhanda'cıYani yapacak bir şey yok tamamen tesadüf
Ortada bisey yok,marcao da gitmez zati.sakin ol enescimEminim 22+7 'dir o ücret eminim !
Belhanda haric herkese negatif bakiyor sende oylesinKimsenin yan hesabı falan değilim.. Can benim ikinci ismim ve onu kullanmak istedim ve fark ettim ki buradaki bütün Can'lar Belhanda'cıYani yapacak bir şey yok tamamen tesadüf