Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Diagne'nin sosyal medya hesabina gir kendi paylasmisVideo var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne'nin sosyal medya hesabina gir kendi paylasmisVideo var mı?
Diagne'nin u19 takimina attigi golu izledim de stoperi pazara yolluyor, o stoper kim acaba Isik Kaan olabilir sanki
Kalite kotu net belli olmuyorKac numara
Isik Kaan 4 numara
Sarisin stoper metehan baltaci
Buyuk kuluplerde bu iş hocaya düşer. Hoca oynatacak ısrar edecek güven verecek özel ilgi gösterecek. Arda Ersun sayesinde gelişti sagbek sol kanat heryerde oynattı bunu. Gerets bi formayı verdi boleslav maçında bir daha da formayı kaptırmadı.Kilit nokta burası işte. Tam burada kültürleri karşılaştırmak gerekiyor. Bizim kültürümüzde hata kesinlikle uzak durulması gereken ve her zaman cezası olan davranıştır. Söz konusu diğer ülkelerde ise bizim tam tersimize hata yapmadan gelişimin olmayacağını bilirler. Hatta bununla ilgili çok güzel bir söz var: "Bir alanda uzman olmak o alanda yapılabilecek olası bütün hataları yapmak demektir."
Sosyal medyada ve forumda şöyle bir algı var paramız yok. Yanlış ffp olduğu için satmadan alamıyoruz bunu anlayamadı insanlar sanırım.
Rakipten kaptığı topları dan dun vuruyor. Boşta arkadaşı olsa da şişiriyo. Artı oyuna sokma özelliği de yok. Ama ilk hamleleri ve hava toplarında iyi. Fatih Terim'i deli eder bu adam.İzleyenler iyi diyordu ama.
Kalite kotu net belli olmuyor
Buyuk kuluplerde bu iş hocaya düşer. Hoca oynatacak ısrar edecek güven verecek özel ilgi gösterecek. Arda Ersun sayesinde gelişti sagbek sol kanat heryerde oynattı bunu. Gerets bi formayı verdi boleslav maçında bir daha da formayı kaptırmadı.
Onların sağı solu belli olmuyor pek. Sturridge geldiğinde Sörloth'u da pek tanımadığımız için yedek kalır diyorduk ama ne olduğunu gördük günün sonunda. Parmak da bir bakmışsın yeni transferleri yedek kulübesine itmiş. Belli olmaz.ts parmak abdülkadiri ilk 11 düşünmüyor mu
İzleyenler iyi diyordu ama.
Hocu bizim millette sabır yokSorumluluk biraz da taraftarda. Mesela Emin'in ilk kez ilk 11 çıktığı maçta penaltı yaptırdıktan sonra burada edilen hakaretleri hala unutmadım ben.
Hocu bizim millette sabır yok
Hocu bizim millette sabır yok