- 6 Ağustos 2009
- 84.274
- 8.478
- 2.568
:d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:d
haftaiçi bu transfer bitecek demişlerdi
Kaynak Ersin Duzen. Erman Gonulsen ise oyuncu ile anlasildi ama kulubu ile bonservis konusunda gorusmeler devam ediyor diyor. Ersin cok daha guvenilir, arastirdim dedi, Erman Gonulsen ise sosyal medyada yazilanlari bilgi olarak aktariyor.
en pahali satisi 2 milyon olan takimdan oyuncu alamiyoruz demekkiErsin düzen colibaly olmiyacak gibi diyo baba sen kuzeyden kici kirik bir takimdan genc bir oyuncu alamiyorsan git kumda oyna
ligi 6.bitiren kadrodan daha kötü bir kadroyla sezona giriyoruz
ne bekleniyor ki? 24 temmuzda son lig maci oynandi
24 temmuz'dan 24 agustos'a kadar ne yaptilar?
elabdellaoui ve emre kilinc disinda transfer diyebilecegin bir oyuncu yok.
biri mariano'nun yerine geldi, digeri de fenere gitmeyi reddettigi icin bize imza atti
öyle ilk 11e 2 transferle bu kadro adam olmaz
2010-2011 sezonunun benzeri olur.
üstat taraftar uyuyan takımı uyandırmaya calısır ama cogu zaman iyi oynayan takımı yukarı cekerBu video aslinda Pandeminin bize ne kadar zarar verdigini gosteren bir video.Bazi arkadaslar pandemi bi tek bize mi geldi diyor Ama Bu pandemi olmasaydi su taraftar bjk ve Ts maclarinda da olacakti taraftarimiz buyuk baski kuracakti.Butun Avantajimiz gitmis oldu.
Arastirdim dedigide oyuncu Belcikaya yakin diye twitter hesabidirKaynak Ersin Duzen. Erman Gonulsen ise oyuncu ile anlasildi ama kulubu ile bonservis konusunda gorusmeler devam ediyor diyor. Ersin cok daha guvenilir, arastirdim dedi, Erman Gonulsen ise sosyal medyada yazilanlari bilgi olarak aktariyor.
defansi bir sekilde halledersin marcao-luyindama sampiyon stoperler zaten. saracchi leipzigden geldi. omar bos beles adam degil, en azindan linnesten iyi. muslera gelene kadar ligden kopmamak lazim.Anamızın liginde skor katkısı olmayan hiçbir orta saha oyuncusuyla oynamak doğru değil adı defansif yada ofansif orta saha farketmez ne derseniz deyin skor katkısı yapacak adamlar lazım Lemina, Seri ve Belhandayı bu yüzden istemiyorum
Bir 10 numara düşünün ki 34 maçlık ligde kaleye ilk isabetli şutunu 20.hafta da atabilsin.
Ne güzel dünya be. Aklıma gene misimoviç geldi adamın kariyerini bitirdik resmen ya. Ne topçuydu ama
........ Misi........
Grafite.. Dzeko

Buradakiler iyi diyorsa uzak durmak gerekİzleyenler iyi diyordu ama.