Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ne züğürt takıma gönül vermişiz yahu Avrupa'da adamlar oyunculara gözleri kapalı milyon Eurolar verirken biz 1,430 milyon Euro ile koca transfer sezonunu geçirmeye çalışıyoruz yok bizim Avrupa takımları ile yarışmamıza imkan yok biz daha adı sanı duyulmamış norvecin kıçı kırık bir köy takımında oynayan Coluballyi bile almak için 2 hafta uğraşıyoruz

Fatih hoca olsam ben de bu yönetimin yüzüne bakmam.

Mert Hakan, Caner, Kaan Ayhan, Mensah. Total bonservis 2,5 Milyon.

Bunları alsan takıma bir veya haydi iki DMC eksik ve kamp dönemini full geçirebilirsin. Linnes i felan da satabilirdim rahat rahat. Ama Maiconu 1,4 satıp param yok demeyeceksin.

Aslanım, kaplanımla yöneticilik olmaz. Yöneticilik profesyonellik işidir.

Sezon bitmeden planlama yapılır ve buna bağlı gerekli hamleler yapılır. Mert Hakan'ın kaptırılması 1 oyuncu kaptırmaktan öte sonuçlar doğurdu, o olsa şu an elinde en azından ilk 11'e yazabileceğin 8 numara olacaktı.

Hadi onu alamadın Mendy daha yeni sözleşme imzaladı, bir şansını deneseydin en azından belki 6 numara işini çözmüş olurdun.

Mensah konusuna girmiyorum bile, Kayserili bir başkanın oyuncağı oluyorsun.

Maicon konusu ayrı facia, ee kardeşim senin al-sat sınırın var, deki maaşın bir bölümünü biz verelim siz bize 5 milyon euro bonservis verin, rakamları da sadece bonservis olarak açıkla, alemin tek doğrucusu sen misin?

Sonra liglerin başlamasına 15 gün kalmış orta saha yok, olmaz tabii. Bundan sonra bir oyuncuyla anlaşsan zaten en erken 1 hafta sonra gelecek, sonraki hafta maç var, kamp falan yalan oldu.

Basiretsiz yönetimle bu işin olmayacağı Gomis'in yerine santrafor alamadıkları günden beri belliydi.

Fatih hoca olsam ben de bu yönetimin yüzüne bakmam.

Mert Hakan, Caner, Kaan Ayhan, Mensah. Total bonservis 2,5 Milyon.

Bunları alsan takıma bir veya haydi iki DMC eksik ve kamp dönemini full geçirebilirsin. Linnes i felan da satabilirdim rahat rahat. Ama Maiconu 1,4 satıp param yok demeyeceksin.

Kaan Ayhan gelmedi biz alamadık diye birşey söz konusu değil adam Turkiyeyi tercih etmiyor..mhy hayvan gibi maaş aliyor fbden oralara çıkmamız da akıl işi degil..mensah desen belhandanin bir değişik kafalı hali iyi ki almadik ama başkanın dillendirmesi tam anlamıyla sacmalikti

Yonetimi bu dönem ben de berbat buluyorum ama elestirelecegi konular bu isimler değil piyasada tonla adam varken 3-5 isme takılıp duruyoruz

Gol krali gomisi bedavaya gönderip yerine 6 ay adam alamayan beceriksizlerden transfer bekliyoruz.
Mhy kesin alinmaliydi hemde kesin.
Direk ilk 11e yazardik.
Mhy transeferinde yüzde 100 oyuncu suçlu gibi bir algi var ama kendisi her ne kadar parayı secmis olsa da kendisine verilen söz yerine getirilmemiş.
Yanisi bizimkilerin de o konuda hatası kesin var.
Napalim para yok limit var ffp var o var bu var diyerek gecistirilemez transfer konusu.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nzonzi seri lemina andone kiralama ucretleri totalde ne kadar bilmiyorum aka cöpe gitti butun para 2 yildan az kiralik oyuncu transferi ihanettir

Ulan ne züğürt takıma gönül vermişiz yahu Avrupa'da adamlar oyunculara gözleri kapalı milyon Eurolar verirken biz 1,430 milyon Euro ile koca transfer sezonunu geçirmeye çalışıyoruz yok bizim Avrupa takımları ile yarışmamıza imkan yok biz daha adı sanı duyulmamış norvecin kıçı kırık bir köy takımında oynayan Coluballyi bile almak için 2 hafta uğraşıyoruz

Sen dogarken parasi pul olan ulkede dogarak maca 5-0 yenik baslamissin, problem tuttugun takimin ekonomisinde degil, birileri gaz buldum diye takila dursun ulke batakta toptan!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt