Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.755
- 4.390
- 778
bu coulibaly ye ısındık kesin yönetim batırcak işi ama çok istenmeyen biri olsaydı kesin alırlardı şu çocuğu açıklayın bari valla delirdik..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni transferimiz hayırlı olsun
Yeni transferimiz hayırlı olsun
kulübü 3 milyon euro bonservis bedeli talep ediyormuş.
biz rakamı aşşağı çekmeye çalışıyoruz.
(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
25 Ağustos 2020 20:03 · gurrpegi
Coulibali
Yok 10 milyon
Bakayım dedim sözlüğe, yazarlığım onaylanmış. Hiç unuttuydum üye olduğum zamanı.kulübü 3 milyon euro bonservis bedeli talep ediyormuş.
Coulibali
Yok 10 milyon
Doğrudur. Biz değilde gaziantepbüyükşehirbelediyesspor teklif yapsaydı 1 milyona verirlerdi. Biz isteyince fiyatlar 2-3 kata çıkıyor. Ya da bizi kafalıyolarkulübü 3 milyon euro bonservis bedeli talep ediyormuş.
Coulibali
Yok 10 milyon
Cidden sarr hayali kuran fenerli olduysa yazık kafalarına.O yaşta bu kadar piyasası ve önünde uzun ve başarılı bir kariyeri olan adamı getirmek için.en az 4 m maaş 4-5 m imza parası vermen lazımki adam kariyerini bırakıp senin paranı yemeye gelsin
Dün bayağı kişiyi onaylamışlar.Bakayım dedim sözlüğe, yazarlığım onaylanmış. Hiç unuttuydum üye olduğum zamanı.
bu çocuk önerilmiş gayet iyi bence,bu aralar kolombiyalılara taktık heralde..
gurrpegi seri için fulham baya uğraştırıyor yazmış.Bu hafta da transfer yalan oldu galiba