Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18 yaşındaymış bu çocuk valla helal olsun
Bu çocuğun Kerem'den bir artısı yok mesela işte önemli olan oynatmak. Kerem orta sahası daha iyi Bjk'ye neler yaptığını da gördük. Bu sezon en çok heyecanlandıran iki transferden biri Kerem diğeri Emre o yüzden umarım oynatırız Kerem'i ilk 11 olmasa bile son 20-30 dakikalarda.

............................... Fatih...............................
........ Luyindama... Marcao... Cabezas.....
Omar......... Lerma...... Coulibaly...... Saracchi
..........................Arda\Emre K..........................
...................... Falcao...... Diagne......................

Saracchi bu sistemde oynayabilir mi

schalke deplasmaninda kazandigimiz mactan beri avrupa'da deplasman galibiyetimiz yok. son 32-33 avrupa macinda 2 galibiyetimiz var.

resmen skandal.

Bu ne ya transfer yapamıyosanız çıkın açıklayın mali durum uygun degil transfer yapmıcaz olan kadroyla devam diye bizde beklentiye girmeyek

neden forum olarak 3-5-2 istiyoruz anlamıyorum dünya üzerindeki zevkle izlediğiniz takımlara bakarsanız hangi sistemde oynamamız gerektiğini görürüz,bana göre 4-3-3 yada 4-2-3-1 kanatsız futbol zerre zevk vermiyor 2 kanatta hızlı ve skora katkı veren futbolcular olacak,ortasaha merkezi diri tutacaksın defans hattımız zaten iyi uyuz uyuz pas yapan oyunumuzu izlemekten bıktım..
-----------muslera------------
omar luyindama marcao saracchi
--------coulibaly lerma--------
kalu--------???------------carbonero
-------------falcao---------------

Maalesef yönetim değişmeli artık.Yonetimimiz şu anda çok vasat kalıyor.Albayrak tek başına taşıyamaz bu işi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt