Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shakhtar
vitao-palmeiras- 4 m
marcos antonio-estoril-3.5 m (marcaoyu izleyen elemanların bunu görmemesi ayıptır)
marquinhos cip-sao paulo- 1 m
dodo-coritiba- 2m
fernando-palmeiras- 5.5 m
maycon-corinthias-6.5 m
manor solomon-israil ekibi- 6 m
bunların harici tete var 15 milyon bunu alamayız zaten de üsttekilerin hiçbirini alamaz mıydık acaba :) yaşları max 20-21 koyu olanlar son avr macında 11de idi

Yani bu oyuncuların hiçbiri bize gelmezdi.İşin bir de o sıkıntısı var.Ucreti şuan rezalet mali durumdan dolayı söyledim.Yoksa 5 verirsin 10 verirsin ama şimdi değil

Seri Lemina Moder aynı anda gelmemeli lemina zaten sakat moder de tutmazsa seri tek başına top çevirir orta sahada geçen seneye döneriz.

Yani bu oyuncuların hiçbiri bize gelmezdi.İşin bir de o sıkıntısı var.Ucreti şuan rezalet mali durumdan dolayı söyledim.Yoksa 5 verirsin 10 verirsin ama şimdi değil
kanka bu oyuncuların hepsi de bize gelirdi de şimdi için demiyorum ben de diagneye 13 bayılırken falan yani :D zaten o ara aldılar cogunu

bizim elimizde şu an oyuncu satmadığımız bonservis verip alabileceğimiz bir oyuncu yok.. kuşların 18 mil parası var ve almak istediğimiz oyunculara bonservis ödeyip alabilirler.
Biri su limiti anlatsin arkadasa,ne kadari yansiyo fenere,bana da anlatsin yanlis biliyosam..fener kasar ve yasli oyncu seviyo ayrica,rahat olsun yuregin renkdascigim

Gary R. son dakika da Olimpiakos'la parada anlaşamayacağını hepimiz biliyoruz şu kontratını çabuk fesih et de kampı kaçırma yeğenim.

Bu sozde 18 milyonun nesi yansiyo fenere @Yusuf Ciftci @Can Akasra @Mustafa İnaç bi anlatın bakayim.limite 3te biri yansiyo diye biliyorum paranın.sikedeki gibi 1 gecede kural mi degisti?jozwiak ve moderi bile aldirmislar forumdaki gercekten Galatasarayli olan renkdaslar
Ne kadar yansıdığını boşver. Yansımamış haliyle bile bu oyuncuları alamamaları lazımdı, vedattan oara geldi şimdi istedikleri gibi at koştururlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt