Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satsalar da karşılayamazlar ki limiti.

limite dikkat ediyor olsalar yeni oyuncu almak bi yana, takımın yarısını satmak zorundalardı. kılıfına uydururlar, hepsi oynar yeni sezonda. en fazla alacakları ceza -3 puan. onu da seneye verirler.
Takımın yarısını değil ama illa Vedat ve Gustavo'yu satmak zorundalar. Bu durum karşısında 10 sene daha UEFA kapıları kapanır bunlara. Sonra şampiyon bile olsalar(ki zor) ikinci olan takım gider Avrupa'ya. Sonra da "Avrupa bizi istemiyor. Bizden korkuyorlar" gibi saçma ifadelerde bulunurlar.

Scotttttt Piriiiiiiiiiiiii

-3 puan ceza alırlarsa limitlere uymadıkları için alırlar, limitlere uymamışlarsa TFF hiçbir transferine lisans çıkarmaz. Yani -3 ile kurtaramıyorsun o işten.

Yapacakları tek şey bankalar birliği anlaşması yapmak, yoksa transferlere lisans çıkması mümkün görünmüyor
cidden tff'nin lisans çıkarmayacağına inanıyor musun

Bizim Polonyalı çocuklar ile ilgili böyle bir entry girilmiş

polonya'da yaşadığım ve şu sıralar bu kulübün oyuncularına olan ilgimizden ötürü aradım lech poznan taraftarı 2 arkadaşımı ve sordum nedir ne değildir diye.

jakub moder: devre arasında 2.5m euro teklif etmiş bir kulüp ama reddetmişler. 4m eurodan aşağı satılacağını düşünmüyor taraftar. ben 6-7m euroları sordum, güldüler o paraları jakub dan beklemiyor kulüp, o paralar çok fazla dediler.

filip marchwiński: bu arkadaşı ben sormadım, galatasaray orta saha için sizin futbolcunuzla ilgileniyormuş deyince kendileri söyledi. çünkü juventus'ta devre arasından beri filip'i izlettiriyormuş. her zaman ilk 11 oyuncusu değil daha 18 yaşında ama jakub'dan daha iyi olacağını düşünüyoruz dediler. jakub yerine filip'i alırsa galatasaray asıl o zaman heyecanlanın dediler.

kamil jóźwiak: haberlerde de çıkmış galatasaray'ın ilgilendiği, onlardan sonra burada medya ya baktım biraz bende gördüm. arkadaşlarım 9-11m euro aralarını söylüyor. 5m euroyu daha önce reddettiklerini söylüyorlar kamil için. linkleride aşağıya bırakıyorum.

https://www.przegladsportowy.pl/...-ekstraklasa/msd8x02

https://www.sport.pl/...wa-miliony-euro.html

not: bu 3 oyuncudan hiç birini tek dakika izlemedim. denk bile gelmedim. isimlerini bile buradan okudum. baktım herkes çok takip ediyor ve merak ediyor ben de lech poznan taraftarı arkadaşlarımla konuşma ihtiyacı hissettim. varsa istediğiniz özel bir şey mesaj atın öğrenmeye çalışırım.

not2: bu arada jakub kaminskiyi de championship league den izleyen kulüpler varmış. bu 4 arkadaştan en az 2 si bu yaz satılcak. kaminski ve filip'i bu yaz almazsanız seneye 2 katı paraya alabilir misiniz bilmiyorum. çünkü çok yeteneklilermiş, bu yıl yeteri kadar 11 oynayamasalarda, daha 18 yaşındaymışlar.
19 Ağustos 2020 18:43 ~ 18:46 · haim fresco

Savunma bakanı Christian Luyindama geri döndü

Ligin en iyi sağ beki Omar Elabdellaoui takıma katıldı ve Arda, Saracchi, Falcao, Jimmy ile dost oldu.

Fatih Hocam inançlı..

Arda Turan takımın neşesi..

HER ŞEY GÜZEL OLACAK
PhotoCollage_20200819_200702120.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt