Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru çünkü kimse yok ortasahada ahahahahaha
noluyo lan.webp

Merhaba arkadaslar. Bu foruma sadece sizlere bir tane duyum degil NET BIR BILGI vermek icin üye oldum. Ben almanya'da yasiyorum ve Fenerbahce taraftariyim. Galatasaray, Hertha Berlin'de oynayan Darida ile anlasti. Oyuncunun 1 yillik sözlesmesi kaldi ve 1,5 milyon euro'luk bir bonservis bedeli konusuluyor. Sanirim hafta sonuna kadar bu is bitmis olur.

Sevgiler saygilar arkadaslar. Gelecek sezon icin basarilar dilerim. Avrupa'da da iyi sanslar

İkinci yarının başından pandemiye kadar geçen surede aslinday takım çok iyiydi hatta şampiyonluğun en büyük favorisiydi inancımız tamdı ne olduysa pandemi sonrası oldu MUsleranin sakatlığı üstüne Belhanda ve Feghouli'nin berbat oyunu derken takım ters döndü

Scott Piri takıma kondisyon yüklerse luyindama dönecek ve yapılacak takviyelerle çok daha iyi olacağız inşallah ilk öncelik Belhanda'nın yerine iyi bir oyuncu bulmak Moder olabilir bu sonrasında onyekuru yerine hızlı bir kanat Jozwiak ya da Balde olabilir son olarak Lemina ve Seri'nin yerleri oyuncu bulmak olacak. Forvet kaleci ve defans tamam orta sahaya 3 tane ve kanatlara 2 tane olmak üzere toplam 5 as ilk 11 oynayacak nokta transfere ihtiyacımız var.

bahsi geçen gabriel ortasahada hem tutucu hem oyun yönlendirici çok iyi topçu. almamıza imkan vermiyorum. ama eger bi şey olur gelirse müthiş olur.
fm profilini de atim
20-147304-gabriel.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt