Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi, Şampiyonlar Ligi'nin kazanılması halinde oyuncu başına 500 bin euro prim verileceğini açıkladı.

Arab-ül Leyla

Yahu Fenerbahçe'li muhabirlerin açıkladığı rakamlara niye bakıyoruz ki ben şaşırmadım Sosa böyle bir para almıyacak olsa neden gitsin Fenerbahçe'ye Mert Hakan neden Fenerbahçe'yi tercih etti ?

Gustavo-Kruse'nin filan gerçek maaşları açıklansa bence daha da şaşırırdık

Yahu Fenerbahçe'li muhabirlerin açıkladığı rakamlara niye bakıyoruz ki ben şaşırmadım Sosa böyle bir para almıyacak olsa neden gitsin Fenerbahçe'ye Mert Hakan neden Fenerbahçe'yi tercih etti ?

Gustavo-Kruse'nin filan gerçek maaşları açıklansa bence daha da şaşırırdık
Kruse 7m euro alıyordu.

Gustuvo,Sosa iyi ikili yalnız.Tempo sorunu yasarlarmi bilemem.

senaryolar nedir?

-sürpriz bir sekilde oyuncu satisi gerceklestirip makul transferler yapacagiz

-kimseyi satamayip kira bedellerini girdi diye gösterip ortaya karisik bir seyler yapacagiz

-pazarda kalan cürük elmalari yüksek garanti ücretleri sebebiyle bize son günlerde bedelsiz kiralayacaklar ve biz transfermarkt piyasa degerlerine bakip iyi transfer diye yorum yapacagiz

-hic bir b.k yapamayip sadece fenerin usülsüzlüklerini dile getirip kendi beceriksizligimizi örtecegiz.

Yabanci basindan sozde kaynak gosterenler link atamiyor keita balde falan yalan

Gecen seneki gibi her aksam 21:00 dan sonra transfere basliyoruz.Bugunluk dozumuzu aldik

Keita balde hayvan gibi kuvvetli sirti donuk topu tutup saklayabilme ozelligi de var santrafora koysan orda bile oynar bizim hantal ligte onyekuru fark yaratti ise keita balde kat kat fark yaratir ama orta saha yokken hem kamil hem balde imkansiz secme sansim olsa kamili secerim genc gelecek vaadediyor bonservisini alma sansimiz var balde bir sene oynar gider

Son haberlerden sonra kadro yapasım geldi

*********************Muslera***********************

Ömer********Luyi********Marcao*******Saracci

*****************Lemina*******Moder*************

Kamil***************Emre K.************Keita

********************Falcao/Diagne****************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt