Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Ndiaye, ne Lemina ve ne Seri’yi gormek istiyorum. Yeni, genc ve dinamik orta saha sartogluSART! Kuzey afrikali vahabilerde takimdan gidebilir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Adam laf arasında söyledi zaten ya,ndiaye nim bahsi geçerken.

sanki tranfer haberiymiş gibi yazmışlar hemen.
Ben izlemediğimden bilmiyorum da pek
yani adam durup dururken şu lafı söylese haa bir şey olabilir mi acaba dersin de bunların yaptığı tam etkileşim manyaklığı olmuş direk o zaman

18in yarısı trabzondan çaldıkları heriflere gidiyor bırakın bu itlerin alışverişlerini her zaman demişimdir since 1974...... NKFVAS !!!
20200820_005355.jpg

Oyuncu satisi konusunda Ali Koc ve yonetimini tebrik etmek lazim.

Biz 8 milyona aldigimiz Maicon'u kiralik yolladik, gittigi takim ile sampiyonluk yasadi ve biz bu adami 1.4(!) milyona sattik. Arap takimi Josef'e talip oldugunda fener cikti resmi siteden aciklama yapti satmiyoruz diye, ertesi gun araplar teklifi yukseltti ve 12 milyona sattilar.

Fatih hoca 2 sene once Galatasaray kulubu oyuncu satma konusunda da becerili olmali demisti, 2 yil gecti ve yonetim hala basarisiz, sagdan soldan bunu duydular ve bunun ustune baskana oturmus ki baskan kendi bile bize "beceriksiz" demeyin dedi, kusura bakmasin ama kendisi yonetimiyle beraber oyuncu satisi konusunda becerili degil.

30 gol ile ligin gol krali olan Diagne bir de sampiyonluk yasiyor ve sen bu 13 milyona aldigin oyuncuyu 6 ay sonra 1 milyona Club Brugge'e kiralik yolluyorsun.

Hoca Ze Luis'i istedi gittiler son gunde 13 milyona Diagne ve hic bir yerde tutunamayan Mitroglou'nu transfer ettiler. Hoca Mert Hakan'i istedi alamadilar, Kaan Ayhan'i istedi alamadilar, Mensah'i istedi alamadilar. Bir de yetmemis gibi oyuncu satmiyorlar. Yok rakibimiz de bu oyuncu ile ilgileniyorsa biz geri cekiliriz dusunceye bakar misin. City Koulibaly'i isteyecek, ManUtd ayip olmasin diye teklif yapmayacak.

Biri malanga sar demiste,arsenal ve barcleona isterken mi fiyat artiricaz☹

Badou Ndiaye gibi scout hamlelerini her daim desteklemişimdir gelsin.

Lemina da bjk a gitmis galiba, savas corlu rt etmis. Bu islerin sonunda saglam.orta saha kuramazsak yonetim cok küfür yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt