Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyumcuabiniz

Lemina Galatasaray 1 yıl kiralık. Satın alma opsiyonlu. 1.400 yıllık ücreti. Satın alma opsiyonu 15 mionun altında net rakam bilmiyorum

Galasevgisi

Lemina olmamış arkadaşlar. Bjk ye gidiyor hemde satışla. Southampton ile anlaşmışlar. Benim görüşüm kötünün iyisiydi ve 60 maçlık sezonda güvenilmez bir oyuncuydu...

Bakalim kim yalan söyluyor

Duyumcuabiniz

Lemina Galatasaray 1 yıl kiralık. Satın alma opsiyonlu. 1.400 yıllık ücreti. Satın alma opsiyonu 15 mionun altında net rakam bilmiyorum

Galasevgisi

Lemina olmamış arkadaşlar. Bjk ye gidiyor hemde satışla. Southampton ile anlaşmışlar. Benim görüşüm kötünün iyisiydi ve 60 maçlık sezonda güvenilmez bir oyuncuydu...

Bakalim kim yalan söyluyor
Duyumcuabiniz pek sakladığını görmedik.
Ama tabi belli de olmaz.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Duyumcu abiniz

Kamil Jozwiak 1 yıl kiralık zorunlu satın alma opsiyonu ile anlaşıldı. Oyuncu ile anlaşıldı. Kiralık ücret konusunda anlaşıldı. Zorunlu satın alma opsiyonu kaç olacağı konuşuluyor. Yalnız bu transferde Fatih hocanın kararı bekleniyor çünkü başka kanat oyuncuları da var görüşülen

Gala sevgisi

Daha anlasma yok

Duyumcular savaşi resmen😀😀

tek istediğim takıma adı sanı duyulmamış genç ve aç oyuncu alınması.Anca böyle gelecek yılları kurtarma ihtimalimiz olacak diye umutlanıyorum.
Yarım ekmek köfte parasına gelen oyunculara tavım ben

Story atarak nasıl bir intikam alsın adam , geçiniz boş işler.Böyle insanlar çok var twitterda boş atmayı seviyorlar , ne alaka ben anlamadım.Da vincinin şifresini çözer gibi yazmış bir de.

Birtaneside bu Yellow Red Wall mıdır nedir, hsnyldrm1979 nickli bamya’nın hesabı galiba. Tweeti sorgulayınca iştahlı şekilde Lemina formayı giyip etiketli paylaşım yapıyor diye gaz basıyor aklınca. Bloklamış beni şimdi her iki çöp hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt