Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leminanın manager oyunları bunlar sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Luyindama'nin zorunlu satin alma opsiyonu 29 temmuz'da kullanildi. Yani yeni sezonda kullanmisiz, Moder icin 1.5m kiralik bedeli ve gelecek sezon FFP bittigine 20-25 temmuz 5m zorunlu satin alma opsiyonu mumkun degil mi?

bi aralar babel 6 no oynayacak diyen heihachi dayıyı fazla şeetmeyiniz

maxresdefault.jpg

Size net bir şey söyleyeyim. James ile ilgimiz yok bunu baştan verelim.

En önemli bilgi ise Rodop ve Nexus'a inanmayın :) İkisi hakkında net şeyler açıklarım ama durduk yere adliye olaylarıyla uğraşmaya gerek yok.

bu rodop modop gibi saçma sapan gazeteci kılıklı adamları kral yapıyor bu yönetim bilgi vererek başka adam mı yoktu

Sat Marcao'yu 1 yıllığına kirala bu çocuğu Denayer gibi parayı da orta sahaya göm arkana yaslan.

Marcaoya teklif gelse çokdan satarlardı.Satmalarıda normal olurdu.
O kadar yapılan basit hatalarda dan sonra albayrağın hala transferlerle uğraşmasını kabullenemiyorum.
Geçen senede ne kadar beceriksiz olduklarını gördüm.Bu adamlardan çok ciddi nefret etmeye başladım.
Hayır beceriksiz olursun , çok hatalı transferlerde yapabilirsin bunlarda hiçbir sıkıntı yok.Sıkıntı senin bu işi bırakmaman..
yani şikeci koçun comolli ile devam etmesi gibi.

Ondan sonra kalk taraftardan forma almasını, ürün almasını bekle.Yönetim futbolcu taraftar sinerjisi nasıl oluşsun.

Moder transferi 1 hafta içinde gerçekleşirse gerçekleşir yoksa Ndiaye 1 yıl daha kiralanır bence..

22 gün sonra lig başlıyor 3 tane ortasaha alınması gerekiyor ligin ilk maçına ortasaha transferlerinin yetişmeyecegini hepimiz biliyoruz çünkü bunlar beceriksiz

sadece üç orta saha alacaklarsa hiç almasınlar.Hemen istifa etsinler.
Bu taraftarda beklentiyi düşürmemeli.Renktaş her sene aynı haltı yiyoruz.

Ama şu ultraslan denen satılmışlar birazcık Galatasarayı sevse transferler hakkında yönlerdirmeli bir açıklama yaparlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt