Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
rivadan 900 milyonun kaçını aldık kaçı kaldı acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Hakan Yandaş: "Fenerbahçe, bu ülkenin en büyük kulübü. Fenerbahçe armasıyla mücadele etmek için can atıyorum."
Mert Hakan Yandaş: "Sosyal medyaya düşen konuyla ilgili, gerekli işlemleri yaptık. Ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu bir kez daha anladım."
Riva baya kazandıracak ha,Allah mustafa baskana omur versin![]()
Yüzü toplanmış gibi geldi bana.
çapraz bağların kopsunMert Hakan Yandaş: "Fenerbahçe, bu ülkenin en büyük kulübü. Fenerbahçe armasıyla mücadele etmek için can atıyorum."
Mert Hakan Yandaş: "Sosyal medyaya düşen konuyla ilgili, gerekli işlemleri yaptık. Ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu bir kez daha anladım."
Sıkıldım bu haberlerden artık ya.Zekeriyya istifa etmiş. Oğuz Sarvna geliyor. FB nin önü iyice açılacak.
Mert Hakan Yandaş: "Fenerbahçe, bu ülkenin en büyük kulübü. Fenerbahçe armasıyla mücadele etmek için can atıyorum."
mustafa başkana ömür versin tabi ama rivayla pek alakası yok asıl kulübe kazandıran selahattin başkana ömür versin..Riva baya kazandıracak ha,Allah mustafa baskana omur versin![]()
projenin mimarı Dursun ÖZbek'in isminin anılmaması büyük vefasızlıkmustafa başkana ömür versin tabi ama rivayla pek alakası yok asıl kulübe kazandıran selahattin başkana ömür versin..
Tam bir çomar diyebiliriz. Öyle böyle degil, gerçek mana da çomar.Bir kere daha söyliyim. Bu Mert Hakan çok cahil bir kişilik.
A.Albayrak: Madridspor yetkililerine teşekkür ediyorum James Rodrigues kulübümüze hayırlı olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 90046