Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 transfer yapılcaksa şimdiden geçmiş olsun hangi bölge olduğu kimin geleceği önemli değil çünkü minimum 4 transfer şart(3 merkez,1kanat) bana kalsa 2 kanat transferi yaparım toplam 5..

Bunu savunan koca forumda bir elin parmaklarına geçmez.
Biz neyin mücadelesini veriyoruz.Her sene aynı halt oluyor.Ne yöneticisi ne taraftarı hala gerçekleri göremiyoruz.Hadi yönetim sözde Galatasaraylı ya tarafar..Hala iki transfer bize yeter diyor.

Zekeriya nin istifasini kuşlar sevinçle karşılıyor dün koç başkanlari rte ile görüşmüştü..uyanik olmaliyiz biran önce transferleri bitirip terime hazir takim verilmeli , yônetim silkelensin artik geç kalmayalim.

Hic kimseyi alamiyorsaniz bari Bruma yi falan alin ulan.

Şike yapıp utanmadan hala hakemlere laf atan camia ve hala hakemlerden medet umuyorlar...
Hırsız 40 kere suçsuzum derse kendini haklı hissedermiş, bunlarınki de o hesap, geçtiğimiz sezon limit aşımından ceza yemediler bu sezon hala adam almaya devam ediyorlar buna rağmen dereceleri 6. ve 7. olmak çünkü hakettikleri mertebe o.

ama hakli yani lemina'ya guvenilmez hem avrupa hem 40 maclik ligde. fiziksel problemleri olmasa 10 numara futbolcuda iste yarim sezon sakat kalacaksa guvenilmez.

Şike yapıp utanmadan hala hakemlere laf atan camia ve hala hakemlerden medet umuyorlar...
Hırsız 40 kere suçsuzum derse kendini haklı hissedermiş, bunlarınki de o hesap, geçtiğimiz sezon limit aşımından ceza yemediler bu sezon hala adam almaya devam ediyorlar buna rağmen dereceleri 6. ve 7. olmak çünkü hakettikleri mertebe o.
Hiç merak etme düzenli olarak rabbim tokatlıyor onları. Hala saf saf en temiz biziz, bizim önümüzü kesmek istiyorlar diye takılsınlar bence sıkıntı yok, böyle devam etsinler gün yüzü göremeyecekler hiç bir zaman

bu aralar perhisime çok dikkat ediyorum.

edit : yanlış başlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt