Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soyle salakca resimler paylasan adamlardan nefret ediyorum adam gibi yorum yapacaksan yap yapmayacaksan beni boyle seylere alintilamayin yaw.
18130.jpg

arda en son 3-4 sene önce adam akıllı top oynadı heralde belki daha fazla nasıl ilk 11 e yazıyosunuz arkadaşlar yapmayın,gelmesinin tek sebebi futbolu burda bırakmış olmak sonradan oyuna girer en fazla maç temposu kazanana kadar emekliliği gelmiş olur iyi yedek olsa yeterli..

Şenol Güneş: "Arda Turan'a da kapı açık. Kapatma gücüm yok benim. Davranışları, hataları, doğruları... Arda'yı herkes beğeniyor. Uluslararası başarısı var. Başından birkaç hadise geçti. Hem Arda için hem Galatasaray için güzel oldu. İki sevgili buluştu"

Ekli dosyayı görüntüle 90051
Şimdi Arda'ya laf söyleyenler olacak ama Emre milli takımda nasıl oynadıysa Arda her türlü oynar.Maç temposu kazanırsa iyi işler yapacaktır..

Şenol Güneş: "Düşüncemde Mert Müldür var. Hiç resmi maçı yok. Onu çağırdım. Bir de Orkun Kökçü var. Mert Çetin var, Ertuğrul Ersoy var. Bunların bazılarını alacağım"

Şenol Güneş: "Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ne gidemedi. Bence Trabzonspor'a haksızlık yapıldı, orada bir lobi gerekiyor."

Şenol Güneş: 'Yabancı sayısı olduğu için yurt dışına gitmişler' Ürettiğin için gittiler. Yabancı az, çok olduğu için değil üreteceksin. Üretirsen ihtiyacın yoksa niye alacaksın. Buna rağmen alıyorsan ekonomik olarak kaybedeceksin. Daha iyisi için yeni politikalar üretmeliyiz"

EcWr0KHXYAI5ze6.jpg

Duyumcu dediğin kolpa bile olsa net olacak. Yarın gelecek, 2 gün sonra İstanbul'da diyecek. 2 gün bekleyince ne olduğu anlaşılacak.

Benim en sevmediğim sürekli ne idüğü belirsiz emojiler atan, "68 gün içinde olumlu ya da olumsuz sonuçlanacak" diyenler. Verme o zaman o bilgiyi yani.

defans ve forvet hattımız ligin üstünde.

ne olursa olsun orta sahaya (kanatlar dahil) 5 transfer yapılırsa şampiyonluk net.

evet 5 :D

Ahmet Nur Çebi: "Anadolu'da bir laf vardır; 'Kızı binlerce kişi ister, bir kişi alır.' Galatasaray taraftarlarına şunu demek istiyorum: Bu bir yönetici başarısıdır. Yapabilen yönetici o transferde başarılı olmuştur, yapamayan başarısız olmuştur."

Albayrak ve Sukru size diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt