Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pazari bekle. Gelmezse ..fbli kendisi,hakaretleri görmeyebilirim o gün...
Soyle salakca resimler paylasan adamlardan nefret ediyorum adam gibi yorum yapacaksan yap yapmayacaksan beni boyle seylere alintilamayin yaw.
Muşamp bey hakaretleri görmeyebilirim diyor.Pazari bekle. Gelmezse ..fbli kendisi,hakaretleri görmeyebilirim o gün...
Soyle salakca resimler paylasan adamlardan nefret ediyorum adam gibi yorum yapacaksan yap yapmayacaksan beni boyle seylere alintilamayin yaw.
iyilik ya nolsun peaky blindersi actim sabah zaman gecsin diye gecmiyor anasina satayim zaman. havada bok gibi kosuya felanda cikilmiyo.
senden naber sbeni
Şimdi Arda'ya laf söyleyenler olacak ama Emre milli takımda nasıl oynadıysa Arda her türlü oynar.Maç temposu kazanırsa iyi işler yapacaktır..Şenol Güneş: "Arda Turan'a da kapı açık. Kapatma gücüm yok benim. Davranışları, hataları, doğruları... Arda'yı herkes beğeniyor. Uluslararası başarısı var. Başından birkaç hadise geçti. Hem Arda için hem Galatasaray için güzel oldu. İki sevgili buluştu"
Ekli dosyayı görüntüle 90051
tS'YE Önereceğimiz lobi anca bu olurŞenol Güneş: "Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ne gidemedi. Bence Trabzonspor'a haksızlık yapıldı, orada bir lobi gerekiyor."
Sakatlik gecmisi?Darida gelirse enfes olur yalniz
tam aradimiz cigersiz orta saha