Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Nur Çebi: "Anadolu'da bir laf vardır; 'Kızı binlerce kişi ister, bir kişi alır.' Galatasaray taraftarlarına şunu demek istiyorum: Bu bir yönetici başarısıdır. Yapabilen yönetici o transferde başarılı olmuştur, yapamayan başarısız olmuştur."

Albayrak ve Sukru size diyor.
Bizim oglan yakışıklılı gelinliğimi mensah olsada olur olmasada okur oglumuza kızmı yok

Ahmet Nur Çebi: "Anadolu'da bir laf vardır; 'Kızı binlerce kişi ister, bir kişi alır.' Galatasaray taraftarlarına şunu demek istiyorum: Bu bir yönetici başarısıdır. Yapabilen yönetici o transferde başarılı olmuştur, yapamayan başarısız olmuştur."

Ne anlatıyor yine bu rende suratlı herif? Bjk'lilerdeki bu bizi de S'leyin tripleri çok komik.

anadolu da parayı veren düdüğü çalar diye de bir söz var. bide bugün yediğin hurmalar yarın götünü tırmalar derler. söyleyeceklerim bu kadar. sonra vay efendim niye battık. dangoloz ya

Galatasaray'a düşmanlık yapanlar eninde sonunda bu spor piyasasından silinmiştir.Azizler-Fikretler kendi kulüpleri adına başarıları varken taraftarları seviyoken bi anda unutuldular.Bunun daha başarısı bile yok..

anadolu da parayı veren düdüğü çalar diye de bir söz var. bide bugün yediğin hurmalar yarın götünü tırmalar derler. söyleyeceklerim bu kadar. sonra vay efendim niye battık. dangoloz ya

500 bin ve zorunlu olmayan 4,5 opsiyon bana fazla parayi veren düdügücalar gibi gelmiyor. Hoca gercekten istiyorduysa (ben ve burda baya kisi istemiyordu) ve sen o adami bu rakamlara alamiyorsan, beceriksiz kelimse yanlis gibi gelmiyor bana. Adam iyi oynamazsa opsiyonu cekmezsin ve Mensah gider geri Kayseriye.

Mustafa başkanın kendinini affettirebilmesi için Belhanda, Feghouli ve Babel'i satıp James'i getirmesi lazım.

Bunu biz taraftar olarak söylüyoruz zaten şu adamdan bile bunları duyduk ya pes gerçekten. İki güne kadar Sms ile para dilenen başkan transfer dersi veriyor.

A

Çünkü kendisinin son 3 senede yaptıklarına bakıyoruz ve bir şey goremiyoruz pardon hastane basmak falan var.Yeterli bir performans heralde ardayi ilk 11 koyanlar icin
yanlış kararlar verdiğini kendi de kabul ediyor zaten.ki arda hiç bir zaman süratiyle oynayan bir oyuncu olmadı.onun etkili olmasını saglayan oyun zekasıydı.ortalama fiziksel yeterliliğe gelse bile süper ligin üzerinde performans verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt