İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.779
- 2.215
- 913
arda'nın neden bu kadar küçümsendiğini anlamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim oglan yakışıklılı gelinliğimi mensah olsada olur olmasada okur oglumuza kızmı yokAhmet Nur Çebi: "Anadolu'da bir laf vardır; 'Kızı binlerce kişi ister, bir kişi alır.' Galatasaray taraftarlarına şunu demek istiyorum: Bu bir yönetici başarısıdır. Yapabilen yönetici o transferde başarılı olmuştur, yapamayan başarısız olmuştur."
Albayrak ve Sukru size diyor.
arda'nın neden bu kadar küçümsendiğini anlamıyorum.
Ahmet Nur Çebi: "Anadolu'da bir laf vardır; 'Kızı binlerce kişi ister, bir kişi alır.' Galatasaray taraftarlarına şunu demek istiyorum: Bu bir yönetici başarısıdır. Yapabilen yönetici o transferde başarılı olmuştur, yapamayan başarısız olmuştur."
anadolu da parayı veren düdüğü çalar diye de bir söz var. bide bugün yediğin hurmalar yarın götünü tırmalar derler. söyleyeceklerim bu kadar. sonra vay efendim niye battık. dangoloz yaAhmet Nur Çebi: "Anadolu'da bir laf vardır; 'Kızı binlerce kişi ister, bir kişi alır.' Galatasaray taraftarlarına şunu demek istiyorum: Bu bir yönetici başarısıdır. Yapabilen yönetici o transferde başarılı olmuştur, yapamayan başarısız olmuştur."
Galatasaray'a düşmanlık yapanlar eninde sonunda bu spor piyasasından silinmiştir.Azizler-Fikretler kendi kulüpleri adına başarıları varken taraftarları seviyoken bi anda unutuldular.Bunun daha başarısı bile yok..Ahmet Nur Çebi: "Anadolu'da bir laf vardır; 'Kızı binlerce kişi ister, bir kişi alır.' Galatasaray taraftarlarına şunu demek istiyorum: Bu bir yönetici başarısıdır. Yapabilen yönetici o transferde başarılı olmuştur, yapamayan başarısız olmuştur."
Çünkü kendisinin son 3 senede yaptıklarına bakıyoruz ve bir şey goremiyoruz pardon hastane basmak falan var.Yeterli bir performans heralde ardayi ilk 11 koyanlar icinarda'nın neden bu kadar küçümsendiğini anlamıyorum.
anadolu da parayı veren düdüğü çalar diye de bir söz var. bide bugün yediğin hurmalar yarın götünü tırmalar derler. söyleyeceklerim bu kadar. sonra vay efendim niye battık. dangoloz ya
beşiktaş alır o zamanLemina icin 7m bonservis istemisler
şöyle bir sangare transferi yapsak da gölgesinde serinlesekBizimki nöbet değil ki, enayiliğine güneş altında beklemek gibi bişey.
Ahmet Nur Çebi: "Anadolu'da bir laf vardır; 'Kızı binlerce kişi ister, bir kişi alır.' Galatasaray taraftarlarına şunu demek istiyorum: Bu bir yönetici başarısıdır. Yapabilen yönetici o transferde başarılı olmuştur, yapamayan başarısız olmuştur."
yanlış kararlar verdiğini kendi de kabul ediyor zaten.ki arda hiç bir zaman süratiyle oynayan bir oyuncu olmadı.onun etkili olmasını saglayan oyun zekasıydı.ortalama fiziksel yeterliliğe gelse bile süper ligin üzerinde performans verir.A
Çünkü kendisinin son 3 senede yaptıklarına bakıyoruz ve bir şey goremiyoruz pardon hastane basmak falan var.Yeterli bir performans heralde ardayi ilk 11 koyanlar icin
Hepimizi serinletmeye yeter mi ki, dallarının altına da sığınırız artıkşöyle bir sangare transferi yapsak da gölgesinde serinlesek