Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlış kararlar verdiğini kendi de kabul ediyor zaten.ki arda hiç bir zaman süratiyle oynayan bir oyuncu olmadı.onun etkili olmasını saglayan oyun zekasıydı.ortalama fiziksel yeterliliğe gelse bile süper ligin üzerinde performans verir.
Arda'nın yeteneklerine lafım yok aslında özel hayatı da beni ilgilendirmez onu oylesine yazdım.3 senedir top oynamamış başka bir futbolcunun forumda ismi geçse buralar yikiliyordu 2-3 güne hocanin da yonetiminde istifası istenirdi.Ben takıma artık futbolla ilişkisi kesilmiş insanlar katılsın istemiyorum.

Bunu biz taraftar olarak söylüyoruz zaten şu adamdan bile bunları duyduk ya pes gerçekten. İki güne kadar Sms ile para dilenen başkan transfer dersi veriyor.
Ne transfer dersi renktaş?Vedat transferinde başkanları Fenerliydi.Mensah transferinde de başkanları Beşiktaşlıydı.5-6 milyon euro teklif yapsak bize satarlardı ama sırf transfer çalımı olsun diye fazla fazla bonservis vermek yanlış olur..

Abdurrahim ve Cengiz Başkan yüzünden Kargaların başkanı bile Galatasaray taraftarına sataşır oldu

..

1597928708603.webp

Sıkıldım bu haberlerden artık ya.

yıl 2020 hala ‘onun önü açılacak, feneri şampiyon yapacaklar’ bıktım usandım.

Futbol konuşulmuyo ülkede. Çık topunu oyna maçını kazan sürekli bahaneler sürekli isyan etmeler.

Bizim karaktersiz Feghouli’e TFF/Zekerya Alp dedi sanki çık 30. dakikada kırmızı kart ye diye.

Bomboş işler bomboş. Kendimize bakmamız lazım bu şekilde ilerleyemez kulüp.
Boş işlerden bahsetmişsin. Geçen sene resmen şampiyon tayin edildi. Hamasi lafları bırakalım. Bir yerde düzen sana karşıysa istersen Bayern ol şampiyon olamazsın.

Boş işlerden bahsetmişsin. Geçen sene resmen şampiyon tayin edildi. Hamasi lafları bırakalım. Bir yerde düzen sana karşıysa istersen Bayern ol şampiyon olamazsın.
İyi de bu dediğiniz şeyleri rakip takımlar da önceki 2 sezon bizim için söyledi. ben türkiyede bi takımın hakkıyla şampiyon olduğunu görmedim zaten. her takım aleyhine hata yapılıyor illa ki

ama sürekli hakem de hakem yok o lobi bu organizasyon aşırı derecede baydı artık.

Yani gene sampiyon olunur oldukda fakat neden surekli bu tip tartisilan isimler getiriliyor mesele o aslinda. Neden surekli biz ekstra biseyler yapmak zorunda olan tarafken neden surekli tek bi tarafa ait olan isimler o mevki makamlara getiriliyor esit sayida isimde kadrolar olusturulmuyor.

Arda konusunda ben de özellikle beklentimi düşük tutuyorum ki az bir katkı bile yapsa gereksiz yangın yapmayalım. Yine de Ardanın başakşehirde oynadığı sınırlı dakikalarda bile o sıfıra yaklaşmış fiziğine rağmen çok iyi top sakladığını unutmayalım. Biraz bile kıpırdansa verdiğimiz paranın çok daha fazlası katkı verecektir bize. Tek korkum ise gereksiz absürt egosu yüzünden yiyebileceği kartlar, taraftara şirin gözükmek için rakip takımla gereksiz uğraşmalar.

Alakasi yok. Pandemiden once 8 de 8 yapmis bir takimiz. Sen sahaya cikip aslanlar gibi topunu oynarsan her yerde sampiyon olursun. Senin gibi dusunen binlerce taraftar var maalesef ve bu yuzden de Turk futbolu gelismiyor. Yok hakemler yok tff yok mhk gecelim bu isleri.

Biz de her mac sonrasi hakemler konusuluyor, avrupa'da boyle bir duzen yok, spor kanallarinda hakemler bu kadar konusulmuyor, orada futbol konusuluyor, taktik, oyuncu degisiklikleri, kotu performans gosteren futbolcular, bunlar konusuluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt