Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakemliği bırakan Serdar Tatlı Urfalıdır. Urfa'da ailesini de birçok kişi tanır. Kendisi Beşiktalıdır ama 18 yaşındaki oğlu Galatasaraylıdır.

2010 yılında böyle bir şey yorum yapılmış :D

Bu eyyamci hakemler dunyanin her yerinde var. Ingiltere'de ispanya'da italya'da ne hatalar yapiliyor.

Eksik yazdim orada zaten, sadece taraftar degil baskanlar, yoneticiler, teknik direktorler, futbolcular; hepsi mac sonrasi hakemi konusuyorlar, futbolu konusan yok. Hic kimse futbola odaklanmiyor. Kaybedilen mac sonrasi hep suclu hakem oluyor. Oz elestiri yapan yok.

Avrupa'da son 32 macta bizim 2 galibiyetimiz var, fener 12 yildir CL'e gitmiyor, yabanci siniri diye aglayan bir federasyon var, biz de sattigin kadar alabilirsin cezasi 3 yildir var, trabzon avrupa'dan men edildi, ligue 1'e cikan Lens takimi bile 10 milyona oyuncu alabiliyor, bizim takimlarimiz ise kiralik ve bonservissiz oyuncu ariyorlar. Cok gerideyiz cok.
Futbolu futboldan gelenler yonetmedigi surece bu boyle olacak reis.
Gereksiz degil bu mevzularin konusulmasi
Şike yapani dusurme
Bi gecede playoff getir
Bi gecede takim sayisini yukselt
Yabanciyi indir sonra yine kaldir
Kpss ye girmeye kalksa okulun kapisindan iceri esgalinden dolayi alinmayacak tarafli tipler en tepede en yetkin mevkilerde oldukca atandikca bu bitmeyecek. En basitinden kuluplere eşit mesafede insanlari kurullarda bi araya toplasan bu derecede tartismalar yine yasanmaz.
Pek cok ornek verebilirim fakat telefonla cebellesiyorum yazarken surekli

EfxTQwQWAAEkw6G

Falcao ve Diagne’nin idmanlardaki istekli hali Terim’in planlarında da ufak çaplı güncellemeler yaşattı. Terim, bu ikiliyi Oğulcan Çağlayan ve Adem Büyük’le destekleyerek, yüksek skor üreten ve alternatifli bir forvet hattı oluşturmanın hesapları içerisinde.

Falcao ve Diagne’nin idmanlardaki istekli hali Terim’in planlarında da ufak çaplı güncellemeler yaşattı. Terim, bu ikiliyi Oğulcan Çağlayan ve Adem Büyük’le destekleyerek, yüksek skor üreten ve alternatifli bir forvet hattı oluşturmanın hesapları içerisinde.
İstekli olmasalardı napcaktı, ahmet çalığı mı oynatcaktı forvette

GS muhabirleri cok bos maalesef. Ilgilendigimiz oyuncularin durumunu bile ogrenemiyorlar. Moder ve Jozwiak icin kac para istiyorlar bilmiyoruz bile.

Bilmeyelim zaten. Niye biliyoruz anlamıyorum. Transfer edilmek istenen oyuncuların isimleri ve istenen fiyatlar ifşa olunca transfer zorlaşıyor zaten.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Rodop ve kadiri engelledim.gala sevgisi vblerini de engelledim.boyllerini niye ciddiye alayim,ya yabanci kaynaklar ya kulup aciklama yapar

bu yönetimden önce kimsenin zerre tanımadığı konuşmayı dahi bilmeyen vasıfsız süleyman rodop yönetim gidince napacak acaba. kesin diğer bir vasıfsız yusuf günaydan alıyoordur haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt