- 9 Ocak 2014
- 33.176
- 9.463
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolu futboldan gelenler yonetmedigi surece bu boyle olacak reis.Bu eyyamci hakemler dunyanin her yerinde var. Ingiltere'de ispanya'da italya'da ne hatalar yapiliyor.
Eksik yazdim orada zaten, sadece taraftar degil baskanlar, yoneticiler, teknik direktorler, futbolcular; hepsi mac sonrasi hakemi konusuyorlar, futbolu konusan yok. Hic kimse futbola odaklanmiyor. Kaybedilen mac sonrasi hep suclu hakem oluyor. Oz elestiri yapan yok.
Avrupa'da son 32 macta bizim 2 galibiyetimiz var, fener 12 yildir CL'e gitmiyor, yabanci siniri diye aglayan bir federasyon var, biz de sattigin kadar alabilirsin cezasi 3 yildir var, trabzon avrupa'dan men edildi, ligue 1'e cikan Lens takimi bile 10 milyona oyuncu alabiliyor, bizim takimlarimiz ise kiralik ve bonservissiz oyuncu ariyorlar. Cok gerideyiz cok.
Ben ayakta verrimYalnız yanlışlıkla Lemar-James-Falcao Kolombiya cetesini kurarsa yönetim, ayakta alkışlarım.Bu kadar sessizliğin sonu keske böyle olabilse
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
neden bütün ilk devre yatış yapacak bütün sezon savunmaya yardım etmeyecek kanadını boş bırakıp ortalarda takılacak 1-2 hareketle göz boyayıp bütün sezonu kapatmaya çalışacak oyuncuya mı ihtiyacımız var
İstekli olmasalardı napcaktı, ahmet çalığı mı oynatcaktı forvetteFalcao ve Diagne’nin idmanlardaki istekli hali Terim’in planlarında da ufak çaplı güncellemeler yaşattı. Terim, bu ikiliyi Oğulcan Çağlayan ve Adem Büyük’le destekleyerek, yüksek skor üreten ve alternatifli bir forvet hattı oluşturmanın hesapları içerisinde.
GS muhabirleri cok bos maalesef. Ilgilendigimiz oyuncularin durumunu bile ogrenemiyorlar. Moder ve Jozwiak icin kac para istiyorlar bilmiyoruz bile.
Ne transfer dersi renktaş?Vedat transferinde başkanları Fenerliydi.Mensah transferinde de başkanları Beşiktaşlıydı.5-6 milyon euro teklif yapsak bize satarlardı ama sırf transfer çalımı olsun diye fazla fazla bonservis vermek yanlış olur..