Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para olsa da oyuncu satmadan transfer yapamiyoruz,bunun bilincindeyiz.o fakir edebiyatıni bjkye fenere yapsinlar.baskanin parasina muhtac olup nerde kasar, nerde donek,karaktersiz varsa,nerde sakat ve de vasat varsa kulube doldurup kicimiza zil takip oynamiyoruz, tvden dilenip mensahi kiraladik diye salya akitan biz değiliz

Beşiktaş ve fenerin durumu bizden kötü ama adamlar catır cutur transfer yapıyor biz yerimizde sayıyoruz...
Yönetim istifa etsin bunlarla bi yere varılmaz...
Zaten koca Galatasaray Albayrak ve Mustafa cengizden oluşuyor yönetim olarak diğerlerini tanımıyorum bile nerde ne yapıyorlar bilmiş değilim...
Ulan ŞL gittik şampiyon olduk ama hala para yok bu nasıl iş yahu...

Feghouli 2 yilda en az 8-8.5m kazanacagi icin bir yere gitmez gibi. Yine g*tunu kaldiramayan bir sag kanat izleyecegiz.

Süleyman Rodop: ''Galatasaray, transfer yapabilmek için Belhanda, Babel ve Jimmy Durmaz'ı elden çıkarmak için uğraşıyor.''

Resim

şu belhandayı babeli satın maaşını verin onuda üstüne bonservis gösterin ne beceriksiz çıktınız arkadaş.. :mad:

babel ve belhandayı 5.5 a falan yollasak keşke sonra açıklanır patır patır transferler

Yeter be yeter para yok para yok kendimi bildim bileli para yok demek ki biz bjk veya fb yerinde olsak çoktan 3. Lige düşmüştük...
Nerde bu paralar sayın Başkan nerde...

jozwiak için kira 2 zorunlu opsiyon 4 falan koyarlar bu kadar zorlancaksak brumayla onyeyi niye kiralamak icin ugrasmıoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt