Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
limite bir şey uydurulur belki ama imzaladığımız borç yapılandırmasının geri ödemesi başlayacak. bizi asıl zorlayan o olacak bence.

gs sözlük'te bir entryde gördüm. şu şekilde bir ödeme planı varmış.

2020 - 200 milyon tl
2021 - 200 milyon tl
2022 - 255 milyon tl
2023 - 365 milyon tl
2024 - 1.080 milyar tl

bunun altından kalkmamıza imkan yok. ya bunu yeniden dizayn edecekler ya da batacağız.

entry linkini de bırakıyorum. detaylı bir biçimde anlatılmış. türkiye bankalar birliği borç yapılanması
Renktaş bizim ödeme konusunda sorunumuz olmayacak çünkü:
Riva arazisinin satışı sonucunda 4 yıl içerisinde zaten 1,6-2 milyar TL kulübe girdi olacak (bankalar birliğine). Devlet bir cebinden aldığını diğer cebine koyacak yani.
Trabzonspor için de sorun gözükmüyor keza; düşük borç yükü devlete yakın şirketler(Vestel,QNB vs.),oyuncu satışı ve maliyetsiz bir takım ile ödenebilir seviyede.

BJK ve FB'nin hem borç yükü çok fazla hem de extra gelir getirici bir projeleri yok.Sadece düşük bütçeli takım ile o borçların ödenmesi imkansız.FB'nin imzalamamis olması mantıklı, zaten Ali Koç'un uzun vadeli yapalım çağrısı onun Fiko-Unal Aysal tarzı bir kaç senede kaçma planı olduğu için.Tek arzusu yatırdığı paralarla kısa vadeli başarı alıp egosunu tatmin etmek.Ancak BJK'nin neden imzaladığını anlam veremiyorum.

1597938460412.webp

Come to Galatasaray
Kralı yoklamalıyız alırsak süper olur

Belhanda'nın gittiğine inanmam. Turistik geziye gider en fazla, onda da uçak parasını bize kitler, ne de olsa alışığız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt