- 2 Temmuz 2011
- 140.193
- 60.269
- 5.628
Dransfer yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde yaşıyordun senDransfer yok mu
Her yerde yasiyorum abiNerde yaşıyordun sen
GSCimbom Mobile App
sosyal medya ergenlikleri bitmedi bu kulüplerin...Zaten herhangi bir transferle karşılaştırma yapmadım. Tweet altındaki yanıtlara bakılırsa üst düzey bir transfer yapılmış havası var.
Şu sıra çok mantıklı değil zaten bekle az daha. Dertsiz başına dert alır gidersin maazallahHer yerde yasiyorum abi,bodruma tatile gelecem ama daha var.sen oralisin ya oylesine selam edem dedim
![]()
Belhandayi satip para kazanmamizi istemezmisin?Gittigi takimda da destekleyebilirsin adamibelhanda emre tileve doğru bi takla falan mı attı bu ampül herif niye kuduruyo her sene![]()
istemem falcao feg babel satilsinBelhandayi satip para kazanmamizi istemezmisin?Gittigi takimda da destekleyebilirsin adami

Eylulde ordayim,turgutreisteŞu sıra çok mantıklı değil zaten bekle az daha. Dertsiz başına dert alır gidersin maazallah
GSCimbom Mobile App
Falcaoyu satsan Paraya Monocoya verecegiz Babelin satilmasi imkansiz Fegde satilmaz o zaman sezona bu kadroyla baslayacagiz mecburistemem falcao feg babel satilsin
![]()
napalim kanka mecbur gibiFalcaoyu satsan Paraya Monocoya verecegiz Babelin satilmasi imkansiz Fegde satilmaz o zaman sezona bu kadroyla baslayacagiz mecbur
Mac Gunleri Survivoru izleyen bi uyenin yorumlarini pekte ciddiye almamak gerek bence .Seri iyi iyi demisler oda takilip kalmis isteBu orta saha olsun da sen kına yak kardeş ne seriymiş be ne yaptı bu kadar her mesajında seri var inşallah gelmez
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gercekten inaniyormusun Ben Ardanin gelmesine karsi degildim ama oyle ahim sahin top oynamaz bu satten sonra .napalim kanka mecbur gibibu sene arda ile cilgin atacak barhonda
Bugün bjk başkanı mensah transferi için bizimkilere baya bi laf sokmuş. Çok istediler ama alamadılar vs, adam açık açık bizim yönetimi başarısızlıkla suçlayıp taraftara hedef gösterdi. Lemina içinde devreye girip enkötü fiyatını arttırdılar, yokmu şunlara payını verecek bir yönetim.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
inaniyorum knk herif kafasi rahat olacak artikGercekten inaniyormusun Ben Ardanin gelmesine karsi degildim ama oyle ahim sahin top oynamaz bu satten sonra .
istemem falcao feg babel satilsin
![]()