Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Omar Luyindama Marcao ???
??? ???
??? ??? ???
Falcao

6 transfer lazım bu takıma...
​

Bizdeki son zamanlarda sürekli transfer sorununun yaşanmasının nedeni maalesef teknik ekip ile yönetim arasındaki sorunlar.Daha doğrusu Fatih Terim'in egosu sebebiyle yönetim kendi transfer hamlelerini yapamıyor.Süreç şöyle işliyor:
Yönetim teknik ekiple transfer toplantısı yapıyor,hocaya hangi oyuncuları istersiniz diye soruyor,hoca da sadece evlatları (Arda, Semih vs.) istiyor,transfere karışmam diyor.Ancak siz bir liste getirin scout ile ben bakayım,ona göre alinacaklara onay vereyim diyor.Sonra listeler inceleniyor,ucuz ve maliyetsiz isimler eleniyor,hoca da bu takıma bana bunları mı layık gördünüz diyor ve yeni liste istiyor.Tabi günler geçiyor...Sonra yönetim hocayı küstürmemek için kalburüstü ve maliyetleri yüksek oyuncuları listeye yazıyor.Sira geliyor transfer görüşmelerine.Oyuncu menejerlik şirketi şartları söylüyor, kulübün istediği rakamları belirtiyor.Bizimkiler bir düşünelim diyor.Hoca bu arada oyuncu bekliyor.Oyuncular alınırsa kasa da nakit yok, teminat isteniyor.Hicbir yönetici teminata imza atmıyor.Sure geçiyor.Yonetim bekliyor,hoca oyuncu bekliyor.Yonetim biliyor ki başka alternatifleri alsak hoca kızacak ve köprüleri atacak,iyisi mi biz akşam pazarına bakalım belki fiyatları düşer, biz de transfer yaparız topu da hocanın kucağına atarız diyor.Menejerlere haber salınıyor, tabi yine günler geçiyor.Transferin son günleri yaklaşıyor...Taraftar kanser olmuş kimin umrunda.

indir (4).webp

Bu yeni vergi işinden sonra Cavani gibi futbolcuları bir süre unutun.
Beklemeyin sonra üzülürsünüz ondan diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt