O adamı benim kanım hiç almıyor
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en efendi fbli ama bizi uyutmaya çalışıyor
O adamı benim kanım hiç almıyor
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fala bakar misin,belhanda gidiyo mu
Ben hiç efendi fenerliye denk gelmediğim için birşey diyemicemen efendi fbli ama bizi uyutmaya çalışıyor
Tam depresyona girmelik orta saha.Ligin baslamasina 22 gun kaldi
Donk
Belhanda/Taylan - Omer/Arda
Ligin baslamasina 22 gun kaldi
Donk
Ligin ilk 2-3 macini hazirlik maclari olarak degerlendirebilirizLigin baslamasina 22 gun kaldi
Donk
Bu üçlüyle kapışır..Ligin baslamasina 22 gun kaldi
Donk
Galatasaray, Norveç'in Bodo Glimt takımında forma giyen 25 yaşındaki Danimarkalı sol kanat oyuncusu Philip Zinckernagel ile ilgileniyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ayakta alkisladim seni abi,forum da vizyonsuzlastiBazi topculara saplanip kaliyorsunuz
Bir de kulubun su an gundemi nasildir diye dusunun
10 topcuyla masadalar bir yandan da babel, belhanda, feghouli gibilerin satisini gerceklestirmeye calisiyorlar
Mensah, mhy, sosa, thiam gibiler sizi urkuttuyse bir daha dusunun sizce vizyonlari en fazla kac km oteyi gorebilmis?
Hocaya bos bos sallamaak. kirmizi uye ama 2010 kayit tarihli uye soy isim Sari himm peki .Erol kimleri istiyor?Bide ordaymis gibi anlatiyor çavoBizdeki son zamanlarda sürekli transfer sorununun yaşanmasının nedeni maalesef teknik ekip ile yönetim arasındaki sorunlar.Daha doğrusu Fatih Terim'in egosu sebebiyle yönetim kendi transfer hamlelerini yapamıyor.Süreç şöyle işliyor:
Yönetim teknik ekiple transfer toplantısı yapıyor,hocaya hangi oyuncuları istersiniz diye soruyor,hoca da sadece evlatları (Arda, Semih vs.) istiyor,transfere karışmam diyor.Ancak siz bir liste getirin scout ile ben bakayım,ona göre alinacaklara onay vereyim diyor.Sonra listeler inceleniyor,ucuz ve maliyetsiz isimler eleniyor,hoca da bu takıma bana bunları mı layık gördünüz diyor ve yeni liste istiyor.Tabi günler geçiyor...Sonra yönetim hocayı küstürmemek için kalburüstü ve maliyetleri yüksek oyuncuları listeye yazıyor.Sira geliyor transfer görüşmelerine.Oyuncu menejerlik şirketi şartları söylüyor, kulübün istediği rakamları belirtiyor.Bizimkiler bir düşünelim diyor.Hoca bu arada oyuncu bekliyor.Oyuncular alınırsa kasa da nakit yok, teminat isteniyor.Hicbir yönetici teminata imza atmıyor.Sure geçiyor.Yonetim bekliyor,hoca oyuncu bekliyor.Yonetim biliyor ki başka alternatifleri alsak hoca kızacak ve köprüleri atacak,iyisi mi biz akşam pazarına bakalım belki fiyatları düşer, biz de transfer yaparız topu da hocanın kucağına atarız diyor.Menejerlere haber salınıyor, tabi yine günler geçiyor.Transferin son günleri yaklaşıyor...Taraftar kanser olmuş kimin umrunda.
Aytaç Kara - Ndiaye tandemine hazırlayalım kendimizi derim.Aytaç kara haberlerini duymaya çok yakınız gibi hissediyorum artık o kadar da uzak değildir![]()
Bu yönetim bunları alırsa gene başarı olur sezonu Ömer ve Belhanda orta sahasıyla açmaya çok uzak değiliz transfer de bu kadar rezalet işleyen başka takım yokturAytaç Kara - Ndiaye tandemine hazırlayalım kendimizi derim.
sent via GSC