Can Karabacak
Ulubatlı Souness
Leipzig ciddi ilgileniyosa 3-4 güne transferi açıklar..teklifi geri çekelim rezillik çıkacak çünkü belli.
Leipzig ciddi ilgileniyosa 3-4 güne transferi açıklar..
Di Marzio, Fabrizio Romano ve bu İtalya haberlerinde iyiler.Bugün de Di Marzio haberi detaylı bi şekilde girer..haber doğruysa bundan sonrası için ölü taklit'i yapmamız gerek. komik durumlara düşeriz çünkü. adamlar nakit parayla iş çözüyorlar. biz kiralık + opsiyon vs çözmeye çalışıyoruz

Ulan lerma duyumu geldi kimse umursamiyo
Cavani twitter gündeminde 1.sırada![]()
Simdi izledimde, yarin baslasin kerata... Sag kanatta, sol ayakli. Ben biraz Ardanin gencligine benzettim stilini ama daha cok sut/gol atan versionu gibi. Gelsin 1-2 sezon sonra karla satarsin14 maç 8 gol 10 asist
O da diger transferler gibi gerçekleşmeyeceği için kimse ciddiye almamış bu yönetimin alma kapasitesi aytaç kara
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GALATASARAYIMIZIN MENFAATLERI DOGRULTUSUNDA DOGRU HAMLELERIN YAPILACAGINDAN KIMSENIN SÜPHESI OLMASIN DAHA ZAMANIMIZ VAR GÜNAYDIN BÜYÜK GS TARAFTARIII
Bizim şampiyonluk şansımız %75 ama Fenerbahçe'nin şampiyon olamayacağına %100 inanıyorum.Bu sene şampiyon olursak var ya daha kimse tutamaz bizi inşallah oluruz. Bu kadar eksikle fenerin son kurşunlarını da tüketirsek artık fener mener kalmaz. Acun da başkan olur.