Fenerbahçe Garry'i elden çıkarmak için uğraşıyormuş.![]()
Hahaha cidden mi?
Daha T.Ciğerci, Tolgay, Deniz Türüç, Sinan, Alper, Frey falan da var. Kadro çöp yığını resmen

Fenerbahçe Garry'i elden çıkarmak için uğraşıyormuş.![]()

Çok net bekliyorum ben de gelecek diye, malum bizimkiler hep göz önünde olana gidiyor araştırma pek yok, bizimkiler derken tüm ülke kulüplerinden bahsediyorum istisnalar hariçİşin en ilginçi Elneny haberleri çogalıyor. Bugün 4 gazetede çıkımış. Hatta özel haber olarak girmişler. Lermayı ikna etmişiz ama kulubü yanaşmıyor.
Yol Elneny'e dogru gidiyor gibi.
Muhtemelen yine 1 Eylül bekleniyor, EPL transfer sezonu kapanış tarihiNankörlük değil hocam geçen sene herkes sevindi ama o transferlerde de geç kalındı aynı bu sene gibi
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazdık burada, seneye de Sinanla ugrasacaklarFenerbahçe Garry'i elden çıkarmak için uğraşıyormuş.![]()
İşte kadından anlayan bir renktaşManitası venezuelalıysa gelsin
Borç sıfırlanması söz konusu olmaz sürdürülebilir yapıya getitmesi yeterlidirBizim Riva işi olursa borç bayağı inecek yalnız. Stad isim hakları da üstüne eklenince sıfırlanacak hatta. En azından şimdilik durum bu deniyor. Ama Başakşehir, Gaziantep FK, Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa vs. gibi şirket kulüpleri haricindekilerin hepsi batış durumunda. Bu seneki sporculara gelen %40 vergi de iyice zorladı kulüpleri. Ama gelmesi de gerekiyordu bir yandan. Futbolcular vergi cennetiyiz diye gelmeyecek en azından buraya.
Nice'de gayet iyiydi, defansif yönü kuvvetli, sağlam hücumu vasat bir isim, Atalanta'da bu yüzden oynayamadı ama bize uyar...Gunaydin renktolar
Aldığım bilgiye göre menajerler tarafından Kulübümüze önerilmiş. Adrien Tamèze Kulübü: Nice Mevkii: Ön Libero Ülkesi:Kamerun asıllı Fransa doğumlu. Yaş :26 Sözleşme bitiş tarihi::30.06.2021 Geçen sezon: 18 maç ve 1 golü var.(top 788 dk)Sezonu Atalanta'da kiralık tamamladı. https://t.co/LWZNC1Cvuy via aslanhaber
Nasildir bu oyuncu bilen varmi?
![]()
yönetimin yapacağı lerma ve moderi satın alma opsiyonlu kiralamak başka hamle yapmasına gerek yok takım çok güzel oluyor bence
Nice'de gayet iyiydi, defansif yönü kuvvetli, sağlam hücumu vasat bir isim, Atalanta'da bu yüzden oynayamadı ama bize uyar...