Ali Gece
Büyük Kaptan
Ya acaba hocaya ne demek lazim. 6 ay once Sedikayi istiyordu zaman vermeden dogru duzgun gozunden cikarmis yine oyle mi?
Konus be aadammmmm kimse durduramaz. Seniiii
Debruyn Kevin
dikkatli ol
Raporladim
Ya bu adam yetenek curutmekle oyuncularin kariyerini icine etmeye devam ediyor. madem 6 ay sonra gondereceksin neden aliyorsun adam ya. Hala Yigit Gökoglan vakalari yasiyoruzKonus be aadammmmm kimse durduramaz. Seniiii
Biz akillanmayizYa bu adam yetenek curutmekle oyuncularin kariyerini icine etmeye devam ediyor. madem 6 ay sonra gondereceksin neden aliyorsun adam ya. Hala Yigit Gökoglan vakalari yasiyoruz
bizden bi bok olmazBiz akillanmayiz
Ahmet çalık yeterli olur, hatta semih ahmet çalık tandemi düşman çatlatırLuyi giderse doğacak stoper eksikliğini de Semih’le dolduralım
Arttırıyorum dünyaya gelmedi şimdikiler atlet sadece. Bu adam baştan aşağı klastı. Ve aşırı zekiydi aşırı. Tek handikapı agresiflikti.Sadece bize değil, Türk futboluna gelmedi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya acaba hocaya ne demek lazim. 6 ay once Sedikayi istiyordu zaman vermeden dogru duzgun gozunden cikarmis yine oyle mi?
Aynen silah dayadilar demi ft'ye al diye.normalde hepsini kendisi istedi derim ben, ama o işler öyle olmuyor. patladı ya transferler içimizde. ffpden dolayı hocanın önüne getirdiler bu isimleri hocada kabul etti diyoruz rahmicim
sende böyle bak mevzuya