Suat Kayabaş
Parçalı Üye
müthiş scoutumuz vardı sözde hadi bakalım görecez 2 tane daha getirecekler gibi colubaliyle
Seri'yi almıyoruz yalnız. Kulübü vermiyor galibailla 11 olacak diye bişey yok bence. madem seri ve lemina alınmak isteniyorsa böyle bi genci arkalarına koyarlarsa bolca şans bulur zaten.
Bu tarz transferler istenmiyor muydu? Yaşlı adam alınca yaşlı bilmem ne genç alınca çöp. Sürekli çelişki ya
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir de ismi geçenlere şey deniyor ya sürekli, bu adamı şu takıma gitmeden bulacaktın, 10m değil 1m iken bulacaktın. bu adam o adam işteBu tarz transferler istenmiyor muydu? Yaşlı adam alınca yaşlı bilmem ne genç alınca çöp. Sürekli çelişki ya
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni bi isim daha çıktı![]()
farketmez 6-8 bölgesine 3 oyuncu gerekli. bunlardan ikisi oynar biri yedeklerSeri'yi almıyoruz yalnız. Kulübü vermiyor galiba
bir de ismi geçenlere şey deniyor ya sürekli, bu adamı şu takıma gitmeden bulacaktın, 10m değil 1m iken bulacaktın. bu adam o adam işte
Ben cocugu hic begenmedim rastgele goller atmis o kadarBu tarz scout transferini ilk 11e almak ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Hele ki orta saha gibi önemli bir mevkiye
Jose Rodriguez örneğini unutmayalım.
Sizce orta sahada ilk 11 için yeterli olur mu Coulibaly
İsmini söylebilir misin renktaş?Bu DK benim tahmin ettiğim isim ise Moderden ucuz olmaz başka uyan da yok gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne 10u 100 tane simdi transfermarkt a girip bulurum.bundan ıyı 10 tane afrıkalı bulmazsam kuzeyden bı daha futbol topu görmek nasıp olmasın
Ben cocugu hic begenmedim rastgele goller atmis o kadar
ozonfor da ucuzdu ve güya scout transferiydi sonra davilanın topçusu olduğu ortaya çıktıTmye göre 100.000 euro bonservisi. Bundan komisyon da alınmaz ki neden transfer ediyoruz acaba![]()
Fm profiline bak istersen skill videosunu da izle sonra konusısıran biri daha ne belhanda seri çöpleri çok mu gol attı