Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
Su an takım nasıl bir taktik üzerine çalışıyor acaba.Alscagin orta sahalar pasör mu olacak yoksa geçiş hücumu falan mı yapacağız ne yapacağız.Hocaya da bazen aciyorum
övmeyin kardeşim şu moder'i. leş topçu diyin, sıradan diyin. en azından içimiz soğusun. alamayacağımız topçunun maçını izleyip kaçan balığı görün der gibi övüyorsunuz :crushed:moder savunmanın önünde tek başına 6 numara oynuyor. fizik ve stil olarak busquets gibi ama daha çevik. topla dripling de yapıyor ve savunma arkasına düzgün uzun toplar deniyor.
aha kafası yarıldı
keske sen de sessiz olsan da ciften pek olsa.Levent Tüzemen: "Galatasaray'ın göbeğe 4 tane oyuncu baktığını biliyorum. Sessiz atın çiftesi pek olur."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
25fikstür çekilmesi ne zaman arkadaşlar?
dursun her seyi gs icin yaptiaynen kardeşim benim serdara tolgaya erene 4er bonservis 2şer de yıllığı takımın başarısı için verdiler
takım şampiyon oldu dursun geldi 2 sene kepaze olduk uğursuz herif gidince 2 şampiyonluk geldi. boşu bırakın lütfen
fikstür çekilmesi ne zaman arkadaşlar?
hadı bakalım fbye nasıl bir fikstür verecekler
İlk hafta bayhadı bakalım fbye nasıl bir fikstür verecekler
Ben en cok derbileri merak ediyorum. Ilk derbiler deplasmanda oynariz inşallahhadı bakalım fbye nasıl bir fikstür verecekler
Atalay babacanin fizige ne öyle?
Sonra hoca niye ortasahaya düsünmüyor
Ulan ben galatasaray da oynacagim sabah aksam özel calisip hayvan gibi beslenirimEkli dosyayı görüntüle 90176
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi