Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Bizde böyle arkadaşlar. Deplasmana bekleriz.
Sekidika ve Yunus'un kiralık haberleri vardı sanki.Oynatma garantisiyle gönderip kardeş kulüp ilan edilmeli..
Bizde böyle arkadaşlar. Deplasmana bekleriz.
ilk maçta rize fenere 3p hediye edecekler galibaİlk hafta bay![]()

Atalay babacanin fizige ne öyle?
Sonra hoca niye ortasahaya düsünmüyor
Ulan ben galatasaray da oynacagim sabah aksam özel calisip hayvan gibi beslenirimEkli dosyayı görüntüle 90176
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yürüyen Cinselliğe de altyapı şansı verilse Atalay'dan daha fizikli olurdu..
8 Bencemoder savunmanın önünde tek başına 6 numara oynuyor. fizik ve stil olarak busquets gibi ama daha çevik. topla dripling de yapıyor ve savunma arkasına düzgün uzun toplar deniyor.
Klupler ödemesinOlur çünkü artık Feghouli'ye 3.850 veremeyeceğiz yıllık örneğin. Çünkü kulüp o paranın 7 küsür milyon euro olacağını bilip vazgeçecek veya daha cüzi ücretler verilecek. Artık genç ve yatırımlık futbolcular almaktan başka çare yok. Falcao falan sondu bu konuda. Artık büyük yıldız transferleri gelmez. Yıldızlar vergi cennetiyiz diye geliyorlardı. Şimdi vergi de işin içine girdiği için ya futbolcular gelmeyecek ya da kulüpler maliyetli futbolcu alamaz. Olay bu.![]()
ali yavuz fenaAtalay babacanin fizige ne öyle?
Ulan ben galatasaray da oynacagim sabah aksam özel calisip hayvan gibi beslenirimEkli dosyayı görüntüle 90176
bu adam gitmez ya hamdolsun değerli hardeşim sen nasılsın İnş
Bacakları çok güçsüz duruyorAtalay babacanin fizige ne öyle?
25 austusfikstür çekilmesi ne zaman arkadaşlar?
scott piri bu mu

Komik adam yiğitVe Piri Reis geri döndü
Falcao, Arda ve Feghouli gibi çok kaliteli ve yıldız isimleri ayağa kaldıracaktir yüklemelerle. İnancım tam.
Evine Hoşgeldin Scott Piri ! Ekli dosyayı görüntüle 90182
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
litvanyalı idi mapezayida türkiye liginden aldıkGintares stauce mi neydi...tas gibi kaleci idi rumen di galiba