GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 193

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,8K
Sayfa
193/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam birşeyi överken ,o şeyi bu kadar karalar mi la.😁Yav zaten sorun beceriksiz olmaları.Prinçe giderken elindeki bulgurdan oldular işte.Bunun adı beceriksizlik millette onun için eleştiriyor.Anladin değil mi güzel kardeşim.😁

Nzonzi, seri, lemina almis, bir ara Banega-Fernando 2 lisi ile orta sahamizi kurmaya calisan mevcut yonetim senin "eldeki bulgur" diye bahsettigin mensahi dilencinin yiyecegi çöpteki yiyecek diye goruyor olabilir.

Ali Koç şu ölü şikecilerin taraftarını gaza getirdi en azından şu ortamda.

Bizim ki ekim ayına kadar zaman var diyor. Rezillik başka bir şey değil.

Ulan sen büyük takımsın. Senin kadron temmuz ayında küçük detaylar hariç tamamlanmalı.

Ne halleri varsa görsünler ya ben hayatımdan memnunum şu an. Geri çekildim biraz hayatın tadını çıkarıyorum. Başlarım futboluna.

HERİF OYUNDA FORVET :D @Emrah Duvar
icc.webp

Yönetimin ciddi şekilde transfer ile uğraştığını düşünmüyorum. Oyalama taktikleri yapıyorlar. En az 2 hafta daha transfer olmaz bence.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe'nin bu yaşlı, tek sezonluk kadrosuyla başarılı olabilmesinin tek yolu seyirci desteğiydi. Bu sene maçların seyircisiz oynanacak olması nedeniyle işleri çok zor olacak. Bizde zaten geçtim yaşlı kadroyu şu anda bir kadro yok, seyirci yok, Muslera da yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri