GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 194

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,8K
Sayfa
194/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosa 1 yıl katkı verirdi 1 yıl seriye verdiğin maaşın %20-30 azına getirebilirdin. bence girilebilir bi riskti orta sahamızda 0 oyuncunun olduğunu da düşünürsek

Su dakikadan sonra hicbir transfer yapmasak dahi bu transfer donemini Fenerbahce’den iyi gecirmis olacagiz. Iki yildir kume potasinin etrafinda dolasan kadroya yaptiklari eklemelere bak;

Gokhan (35), Caner (32), Sosa (35), Sinan Gumus, Mert Hakan Yandas, Filip Novak.

Terim yonetime sunu bir transfer listesi olarak sunsa hayatimda ilk defa kendisini istifaya davet ederdim.

Bir topçuyu bile satamadılar ya beyler bu yönetim 2 milyon euro çıkış maddesini peşin ödeyip kaan ayhanı alamadılar kasada bir kuruş bile olmadığına o kadar eminim ki fbdeki gibi kasa kolaylığı sağlayacak gerektiğinde el altından oyuncu satacak bir yönetimimiz yok maalesef belhanda denilen şahıs aylardır satılamıyor koskoca bu kadar zamanda bir tane bile mi talip bulunamaz ver menajerine bir milyon iki milyon hatta oyuncuya gitmek istemesi için para öner bir şekilde satarsın şaka gibi yemin ederim. Başkanı çok sinsi buluyorum hoca kampa transferleri istiyorum demesine rağmen 4 ekime kadar vaktimiz var demişti kesinlikle bilerek dedi. Ek olarak şunu söylemek istiyorum 500.000 euroya mensahı kiraladı adamlar eğer hocan istiyorsa en azından 500bin verip bir orta sahayı kampa yetiştirirsin yazıklar olsun koskoca Galatasaray bir girişim yaparken bile teklifi bir haftada iletebiliyor ve her yönden red cevabı alıyor kulübü düşürdükleri hale bak. Bir planları olmadığı da çok belli her transfer döneminde bize kabus yaşattı bu yönetim.

54.webp

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri