GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 201

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,8K
Sayfa
201/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Surpriz bi sekilde diagne satilir mi acaba

En azindan 1 oyuncu yu satmak zorundayiz Baska turlu ben orta saha transferini mumkun görmüyorum
hala bir suru free orta saha var, bunlardan birisi lusamba alınacak tüm oyunculardan daha çok katkı alabileceğimiş aşikar. Keza bir sürü takim oyuncusunu serbest bırakıyor, nuri de bunlardan biriydi biz almak istemiyoruz bence yoksa almak isteyene para sorun değil.
100 bin euroluk oyuncu bile mi bulamıyoruz yani. Premier ligden cop kiralama pesindeyiz müthiş scout ekibimiz ve onun bas şefi d'avila bize genç yetenekli 30 yasında istenmeyen bir çöp keşfediop gelecektir

Bu sene şampiyonluk beklentim kalmadı, zaten seyircisiz olacak maçlar o yüzden çok über bir kadro bile kursak muamma şampiyonluk ihtimalimiz. Mayısta yeni yönetimle birşeyler değişir belki. Şu vasat yönetiminde gerçek yüzünü gördü sonunda taraftar.

Barış Yurduseven: "Trabzonspor yarın transfer açıklayacak." (TRT Spor)

f9_cspCg2l4t84lp86xvWuawJb0WPb2PW2MISRiUkfQImz252rTvtW3mPd7hhsyYTW_VMO6EUJBKzcLJNRpfv1O7AcYVbpDqOm9FE4yKeElQTT9MIzI

Conte & Banega arasında yaşananlar:

Banega, maçta Conte'nin saçlarıyla 'Peruk mu yoksa gerçek saç mı?' diye alay etti.

Conte çok sinirlendi: "Dışarıda görüşeceğiz seninle."

Maç sonu Conte: "Seni burada bekleyeceğim Banega! Tamam mı?"

(La Gazzetta)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt