tabi oyledir kardesim yonetimin laf soyletemedigi terime dayatmisdir o transferleri.ikisi de muazzam çöpler yaw. bu 2 arkadaş yönetimin dayatmasıydı sanırım hoca istemiyordu çünkü.
yani öyleydir muhtemelen
tabi oyledir kardesim yonetimin laf soyletemedigi terime dayatmisdir o transferleri.ikisi de muazzam çöpler yaw. bu 2 arkadaş yönetimin dayatmasıydı sanırım hoca istemiyordu çünkü.
yani öyleydir muhtemelen
Sabah 10-11'de uyanık mısın? Sınav var. 5 soru 45 dakika, kolay sorar.
Hiç mi yakışmaz yav bir insana....ŞEV GÜMÜŞ KIVRIM olmuşum
@Emrah Duvar @Berke Deniz @Ibrahim Özveren
tebrikleri alayım. emrah abi artık rütbemiz aynı o.i düşük rütbeliler yanında abi demicem sana itibarım zedelenmesin
7'nin yaninda6 ve 8 nerde
Pardon ay başında olduğunu unuttum bir ansana ne lan? 10 yıllık kankam o benim, ona serbest
7'nin yaninda
sen niye ayakdasin7'nin yaninda
gecen sene hocam paramizi carcur etti discount'dan almaya calisiyoruz ama yarin tesco suan acik degilmis. moder biraz luks kaldineden orta saha almıyoruz
Senin aklına gelen apoya gelmez. Yorma kank kendini. Bekle aytaç, m.ekici gelir.ne bilim. fulham istiyor babeli diye haber çıkmıştı geçen gün.
aklıma böyle bi takas geldi. seri 1 yıl kıralık, bedel olarak babel bonservisle verilir falan.
olm başka türlü oyuncu alamayacaz yaw. orta saha boş.
7'nin yaninda

Fesat mısın lan sen? @Can KarabacakHiç mi yakışmaz yav bir insana....
Transfer bekliyorumsen niye ayakdasin
ne bilim. fulham istiyor babeli diye haber çıkmıştı geçen gün.
aklıma böyle bi takas geldi. seri 1 yıl kıralık, bedel olarak babel bonservisle verilir falan.
olm başka türlü oyuncu alamayacaz yaw. orta saha boş.
tesco falan bilmem ben salı pazarından bile olsa olur yeter ki orta saha olsungecen sene hocam paramizi carcur etti discount'dan almaya calisiyoruz ama yarin tesco suan acik degilmis. moder biraz luks kaldi
Birlikte ban yediklerim hala ortada yoklar ben o sirada iki kez gidip geldimUstad ban sayın bazı renktaşlarımızın mesaj sayısından fazla.![]()
Transfermarkt da serinin pdsine baktim bize geldiginde 25 milyon euroydu. Simdi 9a dusmus. Nasil bi dususse artikSenin aklına gelen apoya gelmez. Yorma kank kendini. Bekle aytaç, m.ekici gelir.
FT adam etmişTransfermarkt da serinin pdsine baktim bize geldiginde 25 milyon euroydu. Simdi 9a dusmus. Nasil bi dususse artik
Bence orta sahaya taninmamis genc 1 eleman. Birtane de kiralik gelecek. Ardayı orta sahada kullancaz muht.
Firsat transferleri olmazsa bence de max 2 adam alacaklar. Alperi hoca ister mi acabaRodop inşallah doğru konuşmuyordur.1 transfer olacak diyor.Max 2.Hoca cıldırmış galiba.