GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 214

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
640,9K
Sayfa
214/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih

Omar Luyindama Marcao Saracchi

Lerma

Feghouli Belhanda J. Hendrick R. Fraser

Falcao

​
Jeff Hendrick ve Ryan Fraser bosta. Madem alamiyosunuz bari bostakileri kacirmayin ve zamaninda imzalayin ki adamlar kamp gorsun, takima uyum saglasin... Keske Bruma ya da Garry Rodriges gelse sola.

Fatih/Muslera
X X
Feghouli Emre A.(Belhanda?) Emre K.
Falcao

Okan
Linnes Emin Ahmet Şener
Donk Ömer
Oğulcan Arda Adem
Diagne

Gidişat bu.

63DF33F1-C966-4000-95C4-37BA43A71475.webp

Tam bize uyuyor şuan bu😂

Valla reis 3 tane kesin ortasaha gerekiyor.Zaten sayıca eksiğiz.Hızlı kanat kesin gerekiyor.
Kalite olarak eksiğiz dersin anlarım ve kabul ederim. Çünkü gözle görülebilecek bir durum. Ama sayıca eksik falan değiliz. Hatta sayıca hiçbir 6 numara bölgesi hariç hiçbir yerde eksik değiliz. 2 tane orta saha(biri 6 biri 8) yeter bu şartlarda. Gerisi olursa mükemmel olur ama 2 orta saha gelirse sayıca eksik olmayız. Tam kadro olmuş oluruz.

Belhanda mesela 8 mi 10 mu? Onu kimse bilemiyor. Ama 8 dersek eğer şu anda lig maçı olsa Belhanda - Ömer Bayram orta sahası arkalarında Donk ile 4-3-3'ün orta üçlüsünü yaparsın rahatlıkla. He Belhanda gidecektir zaten. Belhanda olmazsa da Ömer Bayram - Taylan Antalyalı iki 8, arkalarına Donk'u yine koyarsın. Ömer Bayram - Donk 8-6 hattıyla önlerine Arda'yı koyarsın 4-2-3-1 oynarsın. He bunlar yetersiz Galatasaray gibi bir camia için. Benim karşı çıktığım nokta sayısal anlamda eksik olduğumuz algısı.

Fatih

Lerma

Feghouli Belhanda J. Hendrick R. Fraser

Falcao

​
Jeff Hendrick ve Ryan Fraser bosta. Madem alamiyosunuz bari bostakileri kacirmayin ve zamaninda imzalayin ki adamlar kamp gorsun, takima uyum saglasin... Keske Bruma ya da Garry Rodriges gelse sola.
Bruma tamam da Garry nedi hocam Allah'ını seversen Garry mi kaldı? Fener'in göndermek için türlü taklalar attığı adamın bizde işi ne? Ne güzel parlatıp sattık paramızı aldık ve adamın son posasını biz kullanmışız onu anladık. Ne geçen sene, ne ondan önceki senenin ilk yarısı 17-18 sezonundaki gibi olamadı Garry. Olamaz da artık. Bruma olursa denenebilir. Ama ben elimizden geliyorsa yeni bir isme yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Bugün bir yerde okudum Arda 8 numara pozisyonu için deneniyormuş idmanlarda. Becerebilir mi? Bence olabilir
Arda ile ilgili bir problem var. Sahalara nasıl döneceğini kimse kestiremiyor. 2-3 yıl önce Başakşehir'e gelen Arda yapardı o işleri. Ama şu andaki Arda fizik olarak o zamandan daha iyi olmasına rağmen maçlarda görmek lazım kendisini. Yapar desek iyi, yapamaz desek kötü niyetli oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt