GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 215

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
640,9K
Sayfa
215/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin son haftalarindaki kadrodan sadece Luyi ve Falcao degisecek. Falcao sakatlandigi an biteriz.
Hala kabus gibi ya, Falcao ve Cagne her Carsamba Pazar maclarindan sonra sakatlandilar. Simdi gecen seneye gore iki veya 3 misli Carsamba Pazar ve Persembe Pazar maclari olacak. Bile bile lades yapiyoruz

Ligin 2.yarisina baslayip 8 de 8 yapan ve sampiyonluga kesin gozuyle bakilan kadrodan degisenler:

Mariano-Omar
-------- -- Lyundama
Onyekuru - Emre kilinc
Seri -
Lemina (zaten habire sakatti) -
Adem buyuk-Falcao

Seri ve Lemina yerine daha cok katki saglayacak 2 orta saha baktiklarina eminim.

Falcao umarim sakatlanmaz ona da yeni transfer diye bakiyorum.

Lyundama ile defans cok daha guclendi.

Onyekuru umarim tekrar kiralanir ama olmazsa bize hizli bir kanat sart, olmazsa olmaz.

Bi de 10 numara!! Sut ve gol tehdidi olan bizi belhanda denen yetenek fıkarasından kurtaracak bir 10 numara. Dün aci icinde Banega yi seyrettim.

Yani 4 oyuncu lazim. 2 merkez orta saha, iyi bir 10 numara ve hizli kanat. Ve bunlar kesinlikle Turkiye liginde yok. 4 oyuncuyu yurt disindan almamiz sart .

Basarirsak sampiyonlugu tekrar yakalariz.

muslera okan fatih
omar linnes
Sarachi süleyman lus
Lyundama marcao emin ışık kaan
Donk 6 numara
Omer taylan 8 numara
Feghouli ogulcan sekidika
Emre kılıç kerem
Emre akbaba arda turan
Falcao diagne adem

Herkes Fenerbahceyi övüyor ama !!!

Pandemi olmasa bunu herkes biliyor Sampiyon Galatasaray.
Luyindama geri döndü.
Falcao geri döndü.

Muslera malesef Sakatlandi.

Simdi Lemina ve Seri gelse bile yine Sampiyonluk bize yakin, FB kimi isterse alsin.
Lermayi isterim takimda, Lemina ile beraber.
Ama Seri ve Leminada olabilir.

Yada Bonservizis : Jeff Hendrick ve N.Mendy .

Sen 6 ay önce bonservizi elinde oyuncu ile ön sözlesme yapmazsan sezon sonunu beklersen dogal olarak gec kalmis oluyorsun, yönetim isini adam gibi yapsa bu transfer dönemi uzun olmaz bizim icin.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
On sözleşme yaptıklarını da alamıyorlar ki.3-5 kuruş daha az ödemek için sorun çıkartıp rakibe kaptiriyorsun akıl alacak şey degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt