Mustafa Keskin
Parçalı Üye
Erman yanlis yazmisim.niye ki. trtspor muhabirini kastediyorsan o erman gönülşen
Yani Galatasaray'i ovuyor mu yeriyor mu anlamadim. Arada bir laf ediyor tam sinir bozucu.
Erman yanlis yazmisim.niye ki. trtspor muhabirini kastediyorsan o erman gönülşen
Mehmet ekici hala gelmedi mi yaw çıldıracam.
Erman yanlis yazmisim.
Yani Galatasaray'i ovuyor mu yeriyor mu anlamadim. Arada bir laf ediyor tam sinir bozucu.
Avrupa'da 4. macta havlu atar,kadrodan amatörlük akiyor resmen 13 hücum oyuncusu var. orta saha sifir. bek alternatifleri rezalet.
Erman yanlis yazmisim.
bilerek yapıyorlar.zamanında bi halil özer vardı herif fanatik fenerli yıllarca galatasaray muhabirliği yaptıHerif Galatasaraylı değil işte. Geçenlerde söylüyordu zaten eskiden Trabzonspor’un muhabirliğini yaptığını. Aspor’daki emre kaplan’da fenerli olmasına rağmen bizi takip ediyor.
Başkan boşuna laf atmıyor bunlara.
Cavani'ye bakın herif 10 m trink istiyor
isteyen çıkar sanki yine yavdoymaz it herifler. cavaniye saygım vardı artık bitti. git ulan benficaya krallar gibi 30tane salla her sene jonasın çılgın attıgı yerde... zaten n ereye gideceksin bu yaştan sonra 33 oldun
herkes lermayı istiyor ama bu adam bilgidin capa ofansif özelligi 0
Sanki ihtiyaci var. Aylik 275K Euro yerine yarisini alacaksin ne olacak...doymaz it herifler. cavaniye saygım vardı artık bitti. git ulan benficaya krallar gibi 30tane salla her sene jonasın çılgın attıgı yerde... zaten n ereye gideceksin bu yaştan sonra 33 oldun
Nzonzi gibi olmasin da...Yapmayın etmeyin...Bu adamın önüne konulacak tam beş futbolcu olacak.Müsade edinde o oyuncular yapsın o işi.
Geriden iyi oyun kursun. Aşırı hantal olmasın.futbol zekası falan iyi olsun yeter.
kendi bölgesinde işini iyi yapsında ofansif bölgede hiç olmasada olur.
lerme gelirse şu dönemde öpüpde başımıza koyalım.
Kesin mi bu?ilk devre 16 2. devre 24 maç olması bizim açımızdan iyi hep 2. devreler toparlıyoruz zaten
![]()
3 çok iyi orta saha alırsak ve eldeki tüm fazlalıklardan kurtulursak (Ahmet,Belhanda,Babel,Jimmy,Taşdemir vs) iyi kadro olur.
cikar da kral plde manu falan gecen seneler yapabilirdi de almazlar artik napoli gibi takimlara gidecegine benfica atmosferi yasa 10 kat daha iyiisteyen çıkar sanki yine yav