GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 230

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
641,1K
Sayfa
230/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar muhabirlere kizmayin kanallara kizmayin neden bizim muhabirler bos Twitterdan alip okuyolar diye ne yapsinlar adamlar hareketlik yokki yönetim suanda hic birsey yapmiyo oylece bekliyo ne bir teklif ne bir görusme var adamlar mecburen en izlenen ve okunan dönemde Twitterda bulup saliyolar onlarda biliyo yalan yanlis oldugunu ama dedigim gibi en cok izlenme ve okunma zamani simdi ben olsam acik acik cikar soylerim yönetim suanda hic birsey yapmiyo sanki Transfer kapatmisiz gibi duruyo her zaman diyorum yönetim cok beli ediyo eger uzun bir zaman yeni isimler ve gündemdeki isimlerde ilerleme olmazsa Transfer kapanmistir diye

Yönetim Transferi kapati beyler orta saha beklemeyin

5218.jpg

Hemen neden oyle düsundugumu soyliyeyim size renktaslarim önce rodopla tudor konusu isitilip önumuze koydular sonra vergi borcumuz var 35 milyon TL onu bulmaya calisiyoruz ve en önemlisi gündemde olan oyuncularda bir gram ilerleme yok hatta gerileme eger gerileme varsa yeni isimler cikmasi lazim ki oda hemen hemen hic cikmiyo ardanin hoca tarafindan orta sahada kulanmaya baslamisi cogu seyi anlatiyo gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt