Alassane NdaoBizim tranfer forumunda bunun ne işi var antu oldu iyice burası
Alassane NdaoBizim tranfer forumunda bunun ne işi var antu oldu iyice burası
Sevdim bu çocuğu inş bu da hezimetle sonuçlanmaz![]()
vay be röportajda bizi sormuslar yeni gördüm
siyahi bir topçunun bu tarz focuslu cümleler kurması aynı zamanda zeki olduğununda göstergesi.Bu çok iyi birşey.bu çocuk gelişirOha kimsenin haberi yok.
‘Çok gururlandım ve inanamadım. Galatasaray inanılmaz bir şey, çok büyük takım. Ama ben işimi konsantreli yapmalıyım, focusu kaybetmemeliyim’ diyor.
kaynak transfrmarket abiBaşka biri mi söyledi.kaynak sadece transfermakt mı
şişlili bu ya Galatasaraylıdır yada kanı bozukturAlassane Ndao
Türkce yazmayı bilmiyonmuAlassane Ndao
Coulibaly i sistemden izledim dedi sanırım wyscouttan izledi taner. Oyun kurma puanı baya yüksekmiş her topçuya kolay kolay o puanları vermiyorlarmış ve kontra atak puanı yüksekmiş
Çocuk bi de forvetten ortasahaya devşirilmiş çok ilginç bir şey. Demek ki bi alt yapısı var ki direk oturdu ortasahayaÇok genç oyuncu.2001 Doğumlu neredeyse.Oynaması bile önemli.Bizim o yaşta ki topçular hala u 19 takılıyorlar.
arap kökenli :red:Transfermarkt güvenilir değil ama bu adama %80 demişler.
![]()
Anis Slimane - Oyuncu profili 23/24
Anis Slimane, 22, Tunus ➤ Sheffield United, 2023'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 16 Mar 2001, Kopenhagen, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunda sorun yok yaşı genç olduğu için mesala yanlış hatırlamıyorsam henryde sağ kanattan forvete devşirildi.Yaşı genç bu açıdan sorun olmazÇocuk bi de forvetten ortasahaya devşirilmiş çok ilginç bir şey. Demek ki bi alt yapısı var ki direk oturdu ortasahaya
Tunuslu gelsin arap birliği kuracaz yakındaTransfermarkt güvenilir değil ama bu adama %80 demişler.
![]()
Anis Slimane - Oyuncu profili 23/24
Anis Slimane, 22, Tunus ➤ Sheffield United, 2023'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 16 Mar 2001, Kopenhagen, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi