Akın Sayman
Büyük Kaptan
bu kadar belli olmaz ordan burdan duyduklarını yazdığı. Biri kolpa duyum verse de ipliğini pazara çıkarsa bunun ya.
bu herifi banega Galatasarayda kesin dediğinden beri kaale almıyorum sende alma renktaş
bu kadar belli olmaz ordan burdan duyduklarını yazdığı. Biri kolpa duyum verse de ipliğini pazara çıkarsa bunun ya.
tunusta sonra bir adette libyalı bulursak tm kuzey afrika bizden olurTunuslu gelsin arap birliği kuracaz yakında
siyahi bir topçunun bu tarz focuslu cümleler kurması aynı zamanda zeki olduğununda göstergesi.Bu çok iyi birşey.bu çocuk gelişir
ırkçılık manasında söylemedim rahat ol kardeşFocus vs anlamam da , zekiliğin yada yeteneğin siyah-beyaz ayrımı olmaz, hiçbirşeyin olmaz , herkes eşittir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu herifi banega Galatasarayda kesin dediğinden beri kaale almıyorum sende alma renktaş
Coulibaly sülalesinden daha kötü topçu çikmadı. Topçuluk genlerinde varCOLYBALY gelmeli.
iyi midir bu adam mevkisi falan nedir ?Galasevgisi baş harfleri olan ocyazmadan inanmam
focusunu yesin fener onunsiyahi bir topçunun bu tarz focuslu cümleler kurması aynı zamanda zeki olduğununda göstergesi.Bu çok iyi birşey.bu çocuk gelişir
ırkçılık manasında söylemedim rahat ol kardeş
Bende adını ilk defa duydum google dan baktım kolombiyalı ve stoper olduğu dışında hiçbişey yok.iyi midir bu adam mevkisi falan nedir ?
![]()
Isaac Atanga - Oyuncu profili 2026
Isaac Atanga, 25, Gana ➤ Thór Akureyri, 2025'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 225 bin € ➤ * 14 Haz 2000, Nkoranza, Ganawww.transfermarkt.com.tr
ilgileniyomusuz bu bebeyle
uzatmayalım kardeşim ben Galatasaraylıyım ırkçılık bizim genlerimizde olmaz barınamazJargonunu bilmiyorum, okuyunca öyle anlaşılıyor dikkat etmek lazım kardeşim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi