ewt iyi hatırlattındarida gelecek dıyen fblı uye tarıh vermıstı demı
shut işlemlerini yapmak için saatlerimizi ayarlayalım gelmeyecek gibi duruyo
ewt iyi hatırlattındarida gelecek dıyen fblı uye tarıh vermıstı demı
20 milyon diyollaşu rodapun dediği güney amerikalının almada çıkma ihtimali milyonda kaçtır acaba
ekibimize danimarkadan bir kaç herif kazandıramadın, yazıklar olsunHer sene ayri dert bi sene forvet bu sene orta saha gelmiyo anas
Bir kac seyi almancaya benziyor, anladiklarimi söylim:![]()
Coulibaly'yi analiz etmisler (2dklik video), Isvecce oldugu icin ne dediklerini bilmiyorum ama yine de anlasiliyor bence
videonun sonunda adimiz da geciyor
basbas bagiriyoruz almiyorsunuzekibimize danimarkadan bir kaç herif kazandıramadın, yazıklar olsun
yarın transfer olmayabiliryarın transfer olabılır
ekibimize danimarkadan bir kaç herif kazandıramadın, yazıklar olsun
Bende düşündüm bir an aklıma semih kaya geldi aynı havayı soludularmı acaba diye ürktümKumaşı fena değil belli. Yetenekli bir genç gibi duruyor. Ama adı geçtiğinden beri isminin geçtiği izlediğim her videosunda sık sık kayarak düşüyor. Acaba bunun sebebi nedir? Dünden beri kafama takıldı, oturdum bunu düşünüyorum, araştırıyorum![]()
![]()

onu sayamayız ispanyadan geldiEmre purple ?
onu sayamayız ispanyadan geldi
onachuyu alıp gelecekti sözde geçen sene
Elmander kulağından tuttuğu gibi sürükleyerek getirecektir, inancım tam.Anis Ben Slimane nin adi arsenal ile anilmis 4-5 milyon pound deniyor. Yani bizim is yas gibi

Fotondaki adamin skills videolari insani mest ediyor ama skora katki sifir. Yaptigi hatalarla mac kaybettiriyor, cogu maci tamamlayamadan oyundan cikiyor, sezonda 20-25 maca anca cikiyor..adamin skills videosunda bile hayır yok bomboş oyuncuya benziyor
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kolibali bu kadsr övülüyorsa alma imkanımız yok demektir. Bi kaç güne bi avrupa kulübü kapar biz de aytaça yöneliriz
Cok guclu cok acayip bir futbolcu baya övülmüşElmander kulağından tuttuğu gibi sürükleyerek getirecektir, inancım tam.![]()
Bir zamanların wonderkid'i FM kaçtı tam hatırlayamadım