Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
Bu herif kulüpsüz olarak görünüyor yav
Cabezas instada bayağı gs ile ilgili paylaşım yapmış acaba niye stoper alıyoruz
Öyle deme renkdaş, buradakiler coulibaly gelecek hemen ortasahayı kapatacak tek başına takımı sırtlayacak hayali kuruyor lig başlayıncada neden ortasaha alınmadı diye küfrederler. Adam gibi sağlam 2 ortasaha almazsak işimiz yaş. Bu çocukta 3.oyuncu olup forma bulur iyi çıkarsada mükemmel olur.Yine yanlış yapıyoruz. Güya aldığımız tek genç hemen tutacak
Sırf scout transferi diye 11 düşünüyoruz. Yok öyle birşey. Alırsan 5-6 tane aralarından 1-2 çıkarsa monte edersin ilk 11e.
Biz kalkıp kalkıp tek kurşunu atıyoruz ya tutarsa diye.
Tutmazsa kalacağız yine donk a
Renktaş benim yönetime karşı herhangi bir nefretim yok çünkü. Kişisel problemim yok.Reis seninde bi ortan yom gecen gun deli gibi elestiriyordun yonetimi bi genc ismu duyunca dondun![]()
Günaydın renktaş,listenin ilk sırasında Maniche varmış. Ondan olumsuz bir haber gelirse Emana ilk uçakla Florya'ya gelecekmiş. Sağlam duyum.Günaydın renkdaşlar, ortasahada durum nedir? Emana geldi mi?
Günaydın renktaş,listenin ilk sırasında Maniche varmış. Ondan olumsuz bir haber gelirse Emana ilk uçakla Florya'ya gelecekmiş. Sağlam duyum.
Niye 1 milyon kirala, 4 milyon zorunlu satın alma? Diğer genci de 500 bin kirala, 1 milyon zorunlu satın alma ile alınabilir seneye ffp yok sonuçta, hiç satış yapmasak bile bu formülle ikna edilebilir yani yönetici olsa.Anis Ben Slimane'nin acayip tekniği var ama piyasası oluşmuş alamayız
a spor yorumcuları galatasarayın çok iyi kadrosu var fazla transfere gerek yok bir iki transferle şampiyonluğun en büyük adayı olur diyor..
yoksa biz mi abartıyoruz kadromuz kötü diye acaba
Coulibaly’yi eleştirenler Marcao transfer edilirken yönetimin istifasını istiyordu.
Bi bitmediniz..
Bu herif kulüpsüz olarak görünüyor yav
07.2019‘den beri kulüpsüz kendisi .