Cavani mavani buralara gelmez.10 kağıt istiyor adam fener kulubü satsa anca 1 sene kontratını karşılayabilir
Hamit beşiktaşın yeni kaptanı oldu , forlan bitti , kaka beşiktaşa kiralık gidebilirModer ile 3,5 opsiyon 4,5 satın almayla anlaştığımızı Aşkın söylemiş galiba İngiltere’ye de Lerma ve Yangel Herrera için gidiyomuş Şükrü. Coulibaly de kesin olarak gelmiş.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kadar da olumlu sallanmaz ki ya inandırıcılığı kalmıyor. Araya bir tane de olumsuz havadis sallamalıydıModer ile 3,5 opsiyon 4,5 satın almayla anlaştığımızı Aşkın söylemiş galiba İngiltere’ye de Lerma ve Yangel Herrera için gidiyomuş Şükrü. Coulibaly de kesin olarak gelmiş.
Moder ile 3,5 opsiyon 4,5 satın almayla anlaştığımızı Aşkın söylemiş galiba İngiltere’ye de Lerma ve Yangel Herrera için gidiyomuş Şükrü. Coulibaly de kesin olarak gelmiş.
tweeti goremedim reis
Moder için çok paraModer ile 3,5 opsiyon 4,5 satın almayla anlaştığımızı Aşkın söylemiş galiba İngiltere’ye de Lerma ve Yangel Herrera için gidiyomuş Şükrü. Coulibaly de kesin olarak gelmiş.
Biz görmeden inananlardanız.tweeti goremedim reis
Lig icin dogru soyluyorlar, 6 ve 8 numara cok iyi olursa en iyi kadro bizde.a spor yorumcuları galatasarayın çok iyi kadrosu var fazla transfere gerek yok bir iki transferle şampiyonluğun en büyük adayı olur diyor..
yoksa biz mi abartıyoruz kadromuz kötü diye acaba
ortasaha hiç yok, Saracchi sakatlansa sol bek Emre Tasdemir'e emanet. Emre Kılınç sakatlansa oyunu ileriye taşıyacak oyuncu yok, kale kasimpasanin yedek kalecisine emanet. Bir sakatlık olsa havlu atacağımız sezonlardan biri gibi duruyor şöyle bakinca fikstür de bayağı sıkışık olacak zaten. Tabii transfer sezonunun bitimine daha var ama yönetim oyuncu satışlarında facia, sözleşmeli topçularimiz da zaten formsuzdu. Bakalım hayırlısıa spor yorumcuları galatasarayın çok iyi kadrosu var fazla transfere gerek yok bir iki transferle şampiyonluğun en büyük adayı olur diyor..
yoksa biz mi abartıyoruz kadromuz kötü diye acaba