GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 300

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,6K
Sayfa
300/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lermaya maçkolikten bakıyorsun doğum yeri bilinmiyor yazıyor , coulibailye bakıyorsun okuma yazması olmadığı çok bariz belli.Bize böyle oyuncular lazım zaten , çiğ çiğ yiyecekler rakibi

BJK denilen şerefsiz oluşumu Mensahın parasını ödeyemediği zaman görücem ben.

bjk ts vs kalmadıki.hepsi şerefini haysiyetini onurunu sülalesini k.o.ç. için sattı. şerefi kalmamış olanın sonunu görsen ne olacak.şerefsiz işte.

zamanında boşuna denmemiş 3 büyük yok tek büyük var o da Galatasaray diye. birleşseler bile tırnağımız etmiyorlar.

Bu arkadaşı da izliyormuşuz seneye Saracchi yerine düşünülüyor olabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arkadaşı da izliyormuşuz seneye Saracchi yerine düşünülüyor olabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes ile kafa kafaya değişelim hemen

Yaptığı hatalarla maç kaybettiriyor? İlginç bi yorum, skora katkısı sıfır demene katılabilirim. Bir Busquets değil sezonda 20 gol 20 asist yapsın.... hele ki bizim takımin mükemmel oynadığı, her maç 3'er 3'er attığımiz bu sezon..

Fener maçı öncesini hatırlıyorum bu adam yok diye ne yangın kopmuştu, bi anda leş ilan edildi ne diyim. :D

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ilk hatirladigim başak maci yaptigi pas hatasiyla maci kaybettirdi, 1-2 tane daha var ama hatirlayamadim simdi mac kaybettiren hatasi var evet..

Ömerin 10 asist yaptigi sezonda 2asist 2 gol atsin bi zahmet..

Yaptığı hatalarla maç kaybettiriyor? İlginç bi yorum, skora katkısı sıfır demene katılabilirim. Bir Busquets değil sezonda 20 gol 20 asist yapsın.... hele ki bizim takımin mükemmel oynadığı, her maç 3'er 3'er attığımiz bu sezon..

Fener maçı öncesini hatırlıyorum bu adam yok diye ne yangın kopmuştu, bi anda leş ilan edildi ne diyim. :D

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başak ve Rize maçlarındaki gollere direk etkisi vardı. Rize maçında stoperdi tabii.

Şanssızlık biraz da bunlar.

Lukas Podolski: "Ben Sinan Gümüş'ün yerinde olsaydım, Fenerbahçe’ye asla gitmezdim."
1598172643396.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri