GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 323

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,4K
Sayfa
323/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elde 14 yabancı var zaten ortaya 2-3 yabancı gelecek belkide kanatta bir de defansa yerli çıkarıp yabancı alırsak kimi elden çıkaracaksınız.

Ozornwafor, Sekidika kiralık, Babel kiralık ya da bonservisiyle yolcu. Orta sahaya Belhanda gitmedikçe 2'den fazla takviye gelmez. Kanatlara da Feghouli gitmeden yabancı transfer beklemiyorum. Stopere yerli oyuncu bulmak ayrıca dert. Bu hesap tutmazsa Linnes de yolcu olur.

Bence 4-2-3-1 veya 4-4-2 oynayacaksak bu kadar orta saha nicelik olarak yeter. Nitelik olarak yeter mi bilemem ama o zaman da birilerini kiraya gönderelim ki seneye iyi bir şekilde elimizde olsun oyuncu. Kullanmayacağımı futbolcuları elimizde tutmanın bir faydası olmuyor bize de. Çünkü 10 hafta oynamamış adamı oynattığın zaman da verim alamıyorsun zaten. O yüzden bol alternatifli kadrolara karşıyım. Sağlam ve sağlıklı 5 tane orta sahan olur eğer 2 orta saha oynayacaksan benim görüşüme göre. He 4-3-3 oynayacaksan da 6'dır bu sayı. Gerisi boşa masraf. Şimdi sakatlığı falan olacak derseniz sakatlığa göre takım kurmak alternatifinin yeterli olması demektir. 4 tane aşağı kalitede futbolcuyu A sınıf bir futbolcunun gerisinde bırakmak değildir. Bir A veya B sınıfı adamın varsa alternatifi iki futbolcuyu C sınıfı bir tecrübeli veya genç futbolcu + D sınıfı gelişime aç, genç futbolcu ile tamamlarsın. Kadro planlaması bunu gerektirir. Bilmem katılır mısın?
(y)

Hocam Emin'i kadroda tutup Ahmet Çalık'ı salarsın. Marcao - Luyindama - Ozornwafor - Emin yaparsın stoper dörtlüsünü. 4'ünden 3'ünün de olmadığı kötü bir durumda 4'lüden biri artı Donk yaparsın en kötü olur biter bence.

Yetkim olsa ilk Ahmet Çalık'ı dehlerdim ama o sözleşme ile göndermek baya zor. Luyindama ve Marcao ikilisi bir aksilik olmazsa tüm sezon oynar. Rotasyon ve cezalardan sebep bulsa bulsa 5 maç süre bulacak Emin'i arkalarında çürütmektense kiralık verelim isterim. Ufaktan oynamaya başlaması lazım onun. Ozornwafor bence tekrar kiralık gidecek ondan hesaba katmadım.

Belhanda'ya teklif var, ayriliyor, satiliyor haberlerine artik bu sekilde bakiyorum

IMG-20180228-WA0000.webp

Yetkim olsa ilk Ahmet Çalık'ı dehlerdim ama o sözleşme ile göndermek baya zor. Luyindama ve Marcao ikilisi bir aksilik olmazsa tüm sezon oynar. Rotasyon ve cezalardan sebep bulsa bulsa 5 maç süre bulacak Emin'i arkalarında çürütmektense kiralık verelim isterim. Ufaktan oynamaya başlaması lazım onun. Ozornwafor bence tekrar kiralık gidecek ondan hesaba katmadım.

Ahmet'i göndermek maliyetli olur diye harcayacaksak gençleri yazık olur
Ahmet Gs futbolcusu değil hatta gözümde veysel sarı ahmetten daha iyi stoperdir

Ahmet'i göndermek maliyetli olur diye harcayacaksak gençleri yazık olur
Ahmet Gs futbolcusu değil hatta gözümde veysel sarı ahmetten daha iyi stoperdir

Ahmet'in sözleşmeye yapacak bir şey yok artık. Göndersek bile maliyetinin çoğu bizim üzerimize kalır. 4. 5. stoper olarak Emin'i tutacağıma Ahmet'i tutarım ama. Emin'in düzenli oynamaya başlaması lazım. Oynayamadıkça yok olur gider o da yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri