Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.017
- 748
Bilemiyorum. Ordan larin geldi bjkde tutunamadi. Tsye bi yardiran kanat geldi tutunamadi..
Davies Alphonso nerden geldi F.C Bayern Münih e renktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilemiyorum. Ordan larin geldi bjkde tutunamadi. Tsye bi yardiran kanat geldi tutunamadi..
Kendi çapımda , hobi olarak yapıyorum hoşuma gidiyor ama 1-2 tanıdığım sayesinde umarım profesyonel olarak da yapacağım bi kaç sene içimde
Yok onu bizim yönetim bile beceremez isteyen kulup de kapıyı yüksekten açar zaten40etse bile bizim yönetim 18e satar en fazla
Bülent Timurlenk: "Galatasaray, sosyal medyada feci şekilde baskı yiyen bir kulüp. Nzonzi şimdi Rennes'de Camavinga ile oynuyor ve UCL gruplarında. Galatasaray ise UEL önelemesinde. Nzonzi'ye yapılanlar artık Galatasaray için bir ders olmalı. Sosyal medyadan kulüp yönetilmez."
Ligin en az top kapan ön liberosu olmasa haklı olabilirdi.Bülent Timurlenk: "Galatasaray, sosyal medyada feci şekilde baskı yiyen bir kulüp. Nzonzi şimdi Rennes'de Camavinga ile oynuyor ve UCL gruplarında. Galatasaray ise UEL önelemesinde. Nzonzi'ye yapılanlar artık Galatasaray için bir ders olmalı. Sosyal medyadan kulüp yönetilmez."
Nzonzi sezonun ilk macinda takımın en kotusu yaw bu mal ne anlatıyor..şu ülkede Avrupada maç izleyen yorumcu sayısı 3u geçmez..sanki nzonzi rennesi bu noktalara getirmiş
Doğru oyuncuyu bulursan satarsın hocam.eljif bile 20 kağıda gitti keza cenk tosun da öyle.Hauge zaten dünyada çoğu scout ekibi tarafından takip edilen isim ve büyük bir yetenek.Bizde olası bir kendini geliştirme durumunda zaten çoğu scoutun hala mevcut durumda kendisini takip ediyor olacağı için hiç de hayal değil.Önemli olan ileride o parayı edecek adamı almak.Şuan daha türkiyeye 19-20 yaşlarında öyle bir oyuncu gelmedi , belki bruma olabilir ama o da tam olmadıSevgili kardeşim tanga giymene gerek yok zira bizim 40 kağıda topçu satma ihtimalimiz olmadığı gibi.
sallıyorlar ancaErol Kaynar: Lemina % 99 Beşiktaşta
Evet hocam yakından takip ediyorum.bizim altyapıyı takip ediyor musun üstat?
Biz de Badou'yu 16ya sattık.Doğru oyuncuyu bulursan satarsın hocam.eljif bile 20 kağıda gitti keza cenk tosun da öyle.Hauge zaten dünyada çoğu scout ekibi tarafından takip edilen isim ve büyük bir yetenek.Bizde olası bir kendini geliştirme durumunda zaten çoğu scoutun hala mevcut durumda kendisini takip ediyor olacağı için hiç de hayal değil.Önemli olan ileride o parayı edecek adamı almak.Şuan daha türkiyeye 19-20 yaşlarında öyle bir oyuncu gelmedi , belki bruma olabilir ama o da tam olmadı
Bu profile sahipse yakında Salzburg veya Leipzig alır gibi bize kalmaz sanırımDoğru oyuncuyu bulursan satarsın hocam.eljif bile 20 kağıda gitti keza cenk tosun da öyle.Hauge zaten dünyada çoğu scout ekibi tarafından takip edilen isim ve büyük bir yetenek.Bizde olası bir kendini geliştirme durumunda zaten çoğu scoutun hala mevcut durumda kendisini takip ediyor olacağı için hiç de hayal değil.Önemli olan ileride o parayı edecek adamı almak.Şuan daha türkiyeye 19-20 yaşlarında öyle bir oyuncu gelmedi , belki bruma olabilir ama o da tam olmadı
İlk birkaç maç epey iyiydi de, sonra ne olduysa artık...Ligin en az top kapan ön liberosu olmasa haklı olabilirdi.