Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bülent Timurlenk: "Galatasaray, sosyal medyada feci şekilde baskı yiyen bir kulüp. Nzonzi şimdi Rennes'de Camavinga ile oynuyor ve UCL gruplarında. Galatasaray ise UEL önelemesinde. Nzonzi'ye yapılanlar artık Galatasaray için bir ders olmalı. Sosyal medyadan kulüp yönetilmez."
Yav nzonzi antrenmanda çıkıntılık yapmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum

Dalga geçtiğimiz Beşiktaş’ın ortasahası bizden üstün
Dorukhan,Oğuzhan,atiba,Mensah
İki sene üst üste şampiyon olan biziz her sene kadroya kaliteli isim eklememiz gerekirken sürekli kan kaybına uğramışız

Biz de Badou'yu 16ya sattık.

40 bambaşka bir seviye.

Ayrıca o 3 oyuncu da o paraları etmezdi 3 takım da kazık attı.
Dediğim gibi doğru oyuncu eder.Hauge gibi.30-40dan aşağı etmez , çok zor.Ve dediğim gibi çoğu büyük takımın scout listesinde kendisi manu gibi , buraya gelse de takip etmeye devam ederler.Önemli olan oyuncuyu doğru kullanma ve satış becerisi

Hauge sağlam wonderkid.İddia ediyorum düzgün verim alırsak 40 kağıttan aşağıya gitmez

Al sana ifşa sözlükte 15 üstü demişsin burada en az 40 😂😂😂
bbatu sensin kesin

Screenshot_2020-08-23-21-49-39-958_com.android.chrome.webp

@Keramettin TANRIVERDİ

Renktas bugün ilginc birsey ögrendi .
Fernando ve Fatih Terimin arasi cok bozukmus gecen Sezon.

Fatih Terim Fernandoya cok kizmis, sakatlaniyorsun diye, oyundan cabuk cikiyordun felan diye, hic zorlamiyorsun denemiyorsun bunu zor durumda birakiyorsun diye.

Patlak veren olay, gece sezon Bursaspor macinda.
Hoca sorna Fernandoyla kavga etmis.
Aralari bozulmus ve Fernando Kulüb aramaya baslamis, kendisi ama burda daha Sözlesmesi var diye ve hazir olup gitmek istedigi icin yinede devamli oynamis.

Fatih Terim o zamanlar mecbur kalmis Fernandoyu oynatmaya , zaten o zamanlar iyi oynuyordu.
Sorna zaten Sevilla istemis bunu, GS‘de 6 Mio €ya gidersin diye pazarlik yapmi.

Bu Sezon niye sakatliklar olmadigi belki oluyor sanki.

Dogruluk yapi var gibi .

Bülent Timurlenk: "Galatasaray, sosyal medyada feci şekilde baskı yiyen bir kulüp. Nzonzi şimdi Rennes'de Camavinga ile oynuyor ve UCL gruplarında. Galatasaray ise UEL önelemesinde. Nzonzi'ye yapılanlar artık Galatasaray için bir ders olmalı. Sosyal medyadan kulüp yönetilmez."

Fernando’yu da gönderdik medyada çöp,sakat, beceriksiz ilan edilmişti

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tek pası iyi yapıyordu da top kapma oranı çok düşüktü zaten orta saha hattı çok ağırdı bizim.
Zaten o orta sahanın ağırlığı ve Babel'in ağırlığı bu yıl bizi bitiren şeylerdi
Hızlı kanat sistemine alışmışız artık

Dediğim gibi doğru oyuncu eder.Hauge gibi.30-40dan aşağı etmez , çok zor.Ve dediğim gibi çoğu büyük takımın scout listesinde kendisi manu gibi , buraya gelse de takip etmeye devam ederler.Önemli olan oyuncuyu doğru kullanma ve satış becerisi
Sen oyuncuya değer katabilen bir kulüp değilsin. Olsan bile 40 kağıt etmesi için ŞL'de fark yaratması lazım, onu da geçtim iyi yönetici lazım satmak için.

O işler kolay olsa Bruma gibi döneminin en gözde adamlarından birini almıştık.

@Keramettin TANRIVERDİ

Renktas bugün ilginc birsey ögrendi .
Fernando ve Fatih Terimin arasi cok bozukmus gecen Sezon.

Fatih Terim Fernandoya cok kizmis, sakatlaniyorsun diye, oyundan cabuk cikiyordun felan diye, hic zorlamiyorsun denemiyorsun bunu zor durumda birakiyorsun diye.

Patlak veren olay, gece sezon Bursaspor macinda.
Hoca sorna Fernandoyla kavga etmis.
Aralari bozulmus ve Fernando Kulüb aramaya baslamis, kendisi ama burda daha Sözlesmesi var diye ve hazir olup gitmek istedigi icin yinede devamli oynamis.

Fatih Terim o zamanlar mecbur kalmis Fernandoyu oynatmaya , zaten o zamanlar iyi oynuyordu.
Sorna zaten Sevilla istemis bunu, GS‘de 6 Mio €ya gidersin diye pazarlik yapmi.

Bu Sezon niye sakatliklar olmadigi belki oluyor sanki.

Dogruluk yapi var gibi .
Olabilir Terim maç seven adamı sevmez zaten.

Dalga geçtiğimiz Beşiktaş’ın ortasahası bizden üstün
Dorukhan,Oğuzhan,atiba,Mensah
İki sene üst üste şampiyon olan biziz her sene kadroya kaliteli isim eklememiz gerekirken sürekli kan kaybına uğramışız

Karamsar olma r.taş..Halen en iyi kadro bizde yapılacak iki nokta takviye ile GALATASARAY ın şampiyonluğuna idda da 1000 tl basacam...Kuşların yaş ortalaması çok yukarda 30. haftadan sonra başakşehir gibi sapır sapır dökülüp meydan trabzonla bize kalacak hakemler ibnelik yapmassa

Takımdaki bir oyuncuyu sosyal medya baskısıyla göndermiş olsalar Belhandayı şimdi çükünden eyfel kulesine asmış olmaları gerekiyordu

Sen oyuncuya değer katabilen bir kulüp değilsin. Olsan bile 40 kağıt etmesi için ŞL'de fark yaratması lazım, onu da geçtim iyi yönetici lazım satmak için.

O işler kolay olsa Bruma gibi döneminin en gözde adamlarından birini almıştık.
Bence brumadan yetenekli fakat bruma olayı tamamen brumanın talihsizliği ve bizimkilerin beceriksizliği.Ben haugenin CLde de aşırı fark yatacağını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt