- 26 Kasım 2012
- 186.737
- 261.754
- 5.998
olay best of mu ya
başakşehir şampiyonluk maçında topikli cünonun iptal ettiği golünü izleriz sonra da kupa törenini
bu hıyar da 10. olduğumuz sene sneijderin kasımpaşaya 45 metreden attığı manyak golü izlesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav nzonzi antrenmanda çıkıntılık yapmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorumBülent Timurlenk: "Galatasaray, sosyal medyada feci şekilde baskı yiyen bir kulüp. Nzonzi şimdi Rennes'de Camavinga ile oynuyor ve UCL gruplarında. Galatasaray ise UEL önelemesinde. Nzonzi'ye yapılanlar artık Galatasaray için bir ders olmalı. Sosyal medyadan kulüp yönetilmez."
Limitin bir önemi yok ki. Fenerbahçe olmayan limiti ile 10 transfer yaptı, Bjk de yapar isterse ki yapıyor, Mensahı hangi para ile aldılar?Bjk başkanı bugün limiti doldurduk demedi mi ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tek pası iyi yapıyordu da top kapma oranı çok düşüktü zaten orta saha hattı çok ağırdı bizim.İlk birkaç maç epey iyiydi de, sonra ne olduysa artık...
Dediğim gibi doğru oyuncu eder.Hauge gibi.30-40dan aşağı etmez , çok zor.Ve dediğim gibi çoğu büyük takımın scout listesinde kendisi manu gibi , buraya gelse de takip etmeye devam ederler.Önemli olan oyuncuyu doğru kullanma ve satış becerisiBiz de Badou'yu 16ya sattık.
40 bambaşka bir seviye.
Ayrıca o 3 oyuncu da o paraları etmezdi 3 takım da kazık attı.
Hauge sağlam wonderkid.İddia ediyorum düzgün verim alırsak 40 kağıttan aşağıya gitmez
Bülent Timurlenk: "Galatasaray, sosyal medyada feci şekilde baskı yiyen bir kulüp. Nzonzi şimdi Rennes'de Camavinga ile oynuyor ve UCL gruplarında. Galatasaray ise UEL önelemesinde. Nzonzi'ye yapılanlar artık Galatasaray için bir ders olmalı. Sosyal medyadan kulüp yönetilmez."
Limitin bir önemi yok ki. Fenerbahçe olmayan limiti ile 10 transfer yaptı, Bjk de yapar isterse ki yapıyor, Mensahı hangi para ile aldılar?
Zaten o orta sahanın ağırlığı ve Babel'in ağırlığı bu yıl bizi bitiren şeylerdiTek pası iyi yapıyordu da top kapma oranı çok düşüktü zaten orta saha hattı çok ağırdı bizim.
Sen oyuncuya değer katabilen bir kulüp değilsin. Olsan bile 40 kağıt etmesi için ŞL'de fark yaratması lazım, onu da geçtim iyi yönetici lazım satmak için.Dediğim gibi doğru oyuncu eder.Hauge gibi.30-40dan aşağı etmez , çok zor.Ve dediğim gibi çoğu büyük takımın scout listesinde kendisi manu gibi , buraya gelse de takip etmeye devam ederler.Önemli olan oyuncuyu doğru kullanma ve satış becerisi
Valla ben değilim de bu da öyle bir yazmışki benimkilerin aynısı neredeyse.Aklamam zor gibi kendimiAl sana ifşa sözlükte 15 üstü demişsin burada en az 40
bbatu sensin kesin
Ekli dosyayı görüntüle 90415
Harcama limitinden bahsediyorum. Sapma ile bile 300 milyon etmiyor, maaşları ve bonservisleri toplayınca bu parayı tutturmaları mümkün mü?
Olabilir Terim maç seven adamı sevmez zaten.@Keramettin TANRIVERDİ
Renktas bugün ilginc birsey ögrendi .
Fernando ve Fatih Terimin arasi cok bozukmus gecen Sezon.
Fatih Terim Fernandoya cok kizmis, sakatlaniyorsun diye, oyundan cabuk cikiyordun felan diye, hic zorlamiyorsun denemiyorsun bunu zor durumda birakiyorsun diye.
Patlak veren olay, gece sezon Bursaspor macinda.
Hoca sorna Fernandoyla kavga etmis.
Aralari bozulmus ve Fernando Kulüb aramaya baslamis, kendisi ama burda daha Sözlesmesi var diye ve hazir olup gitmek istedigi icin yinede devamli oynamis.
Fatih Terim o zamanlar mecbur kalmis Fernandoyu oynatmaya , zaten o zamanlar iyi oynuyordu.
Sorna zaten Sevilla istemis bunu, GS‘de 6 Mio €ya gidersin diye pazarlik yapmi.
Bu Sezon niye sakatliklar olmadigi belki oluyor sanki.
Dogruluk yapi var gibi .
Dalga geçtiğimiz Beşiktaş’ın ortasahası bizden üstün
Dorukhan,Oğuzhan,atiba,Mensah
İki sene üst üste şampiyon olan biziz her sene kadroya kaliteli isim eklememiz gerekirken sürekli kan kaybına uğramışız
Takımdaki bir oyuncuyu sosyal medya baskısıyla göndermiş olsalar Belhandayı şimdi çükünden eyfel kulesine asmış olmaları gerekiyorduBülent Timurlenk: "Galatasaray, sosyal medyada feci şekilde baskı yiyen bir kulüp. Nzonzi şimdi Rennes'de Camavinga ile oynuyor ve UCL gruplarında. Galatasaray ise UEL önelemesinde. Nzonzi'ye yapılanlar artık Galatasaray için bir ders olmalı. Sosyal medyadan kulüp yönetilmez."
Bence brumadan yetenekli fakat bruma olayı tamamen brumanın talihsizliği ve bizimkilerin beceriksizliği.Ben haugenin CLde de aşırı fark yatacağını düşünüyorumSen oyuncuya değer katabilen bir kulüp değilsin. Olsan bile 40 kağıt etmesi için ŞL'de fark yaratması lazım, onu da geçtim iyi yönetici lazım satmak için.
O işler kolay olsa Bruma gibi döneminin en gözde adamlarından birini almıştık.
FBde var sattığın kadar al
Hauge sağlam wonderkid.İddia ediyorum düzgün verim alırsak 40 kağıttan aşağıya gitmez