- 27 Ocak 2010
- 59.663
- 31.192
- 3.523
Tesekkur ederim ustad iyiyimnasılsın abi HG
En son coraplarini giydigin bilgisini paylasmistin ne alemdesin iyimisin hersey yolundadir umarim karadeniz semalarinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tesekkur ederim ustad iyiyimnasılsın abi HG
Erol kaynarKaynak?
ayaklarım halen soğuk yav duş almıştım bi de... uzun kol da giymek istiyorum ama bi yandan can halen yaz mevsimindeyiz agustos ayı bak saçmalama hemen düşme diyorum kendime.Tesekkur ederim ustad iyiyim
En son coraplarini giydigin bilgisini paylasmistin ne alemdesin iyimisin hersey yolundadir umarim karadeniz semalarinda
tanımıyorum sanırım onu üstatüstat cezalıydım yazamadım ama tam bir 2020 model @berat yesir sin![]()

Şaşırmış bu adam.Levent Tüzemen: Galatasarayın şu anki kadrosu bile bu ligin çok üzerinde![]()
Yalnız gerçekten merak ediyorum nerden buldular acaba o kara oğlanı tebrik etmek lazım eğer gelir de bir Marcao&Luyindama katkısı verirseCoulibaly'nin 10 tane youtube videosu olup 7m isteseler tutuşurdu burda herkes, sonra scout ne işe yarar derler..
Kalite magmadaDur be bu kadar bağıracağını bilsem hayvan gibi şaapmazdım dur çıkarayım
ben yazacaktım da ağır kaçabilir diye yazmadımKalite magmada
Bence hala seri lemina lerma falan bekliyoruz yazilan oyuncular yalanŞimdi bu Coulibaly'i kampa yetiştiremezler miydi yani? Olmayacak adamların peşinden koşup lig başladıktan sonra oyuncu almak saçmalık değil de nedir?
Şaşırmış bu adam.
bu adamlar futbol yorumlayıp para kazanıyor şaka gibi..Levent Tüzemen: Galatasarayın şu anki kadrosu bile bu ligin çok üzerinde![]()
Önemli olan isim büyüklüğü değil cisim büyüklüğü...Bence haklı büyük isimler var oynatamıyorlar...Sorun var