Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao max. 15 eder bonuslarla 17,18 falan üstü çok zor

Elif elmasın 15 vedatın 18 gittiği yerde Marcao 20 den aşağı gitmemeli adam ilk geldiği dönem şampiyon yaptı defansif olarak eksikleri olabilir ama oyun kurma olarak ligin açık ara en iyi stoperidir

bu yönetim sene sonu nasılsa gidicek ama elimizdeki degeri 7 gibi komik bi paraya satmasınlar bu sezon orta sahasız oynayalım ama seneye marcaoyu iyi paralara satarız

Sözlukte 7 milyona newcastle aldı diyorlar. Araplardan kazık yedik, şimdi ingilizler de atsın bakalım.
yalnız o yorumu bişey bilipte yazanlar degil,sözlükte fenerli odlugunu düşündüğüm kimseler uydurmuş.hiç bi kaynakları da yok.sende ciddiye allıyosun,ben 15 desem bana da mi inanacaksınız

lyonun teklifi 10 du zaten en son
marçal kazması yerine 3 lü de sol stoper süper oynar 12 + bonuslara falanda bırakmış olabilir bizimkiler

emin miyiz üstat o kadar hırt bi herif miydi yav bu
U20 dunya kupasinda izledigimde fena bir herif degildi fizik gucu yuksek ve sert oynayan bir stoper. Santos ile sozlesmesinin bittigini bir yerde okumustum ama adamlar bonservisiyle satmislar ilginc. Orada iyi performans gostersin Porto, Sporting veya Benfica hemen kapar.

Evet yeni bir dert sahibi olduk hayırlı olsun gitti gitmedi 7-10 derken 15 gün geçer.

Olası Marcao satışında olan nöbet tutanlara olacak.. Orta sahaya mı yansınlar alınmayan stopere mi yansınlar ne yapsın bunlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt